Εξόρμηση μελών της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ στην αγορά της Πεύκης
Επιχειρήσεις – Αγορά

Εξόρμηση μελών της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ στην αγορά της Πεύκης

Στο πλαίσιο των εξορμήσεων που πραγματοποιεί πανελλαδικώς ο ΣΥΡΙΖΑ, αντιπροσωπεία μελών της Οργάνωσης Μελών Λυκόβρυσης – Πεύκης περπάτησαν την Πέμπτη 25/6, το απόγευμα, με τον γραμματέα του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη και το μέλος της Κ.Ε. Άλκη Ρήγο στην αγορά της Πεύκης.

Με την ευκαιρία της διανομής του φυλλαδίου με το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ», το κλιμάκιο συζήτησε με τους καταστηματάρχες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, άκουσε τις προτάσεις τους και ανέλυσε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα άμεσα μέτρα που προτείνει να ληφθούν. Μεταξύ αυτών είναι η ταυτόχρονη ενίσχυση του εισοδήματος των εργαζομένων και η στήριξη των επιχειρήσεων, έτσι ώστε να υπάρχει δυνατότητα γρήγορης ανάκαμψης για όλους. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ εισέπραξαν «την αγωνία» των καταστηματαρχών «για το τι μας ξημερώνει τόσο σε σχέση με το κορωνοϊό όσο και σε σχέση με την οικονομία».

«Γίναμε κοινωνοί των φόβων τους για το μέλλον των επιχειρήσεών τους, στην ολότητά τους μικρών, μια που η πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση της Ν.Δ., ειδικά αυτή την περίοδο του επιδημικού σοκ, εκτός των άλλων, επιτρέπει τη δημιουργία μεγάλων αγορών τύπου mall, χωρίς σχέδιο και συγκεκριμένους όρους (π.χ. χωροταξική κατανομή, αποστάσεις κ.λπ.)» αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, η οποία καταλήγει ως εξής:

«Διαβεβαιώσαμε τους συνομιλητές μας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στο πλευρό τους, στηρίζοντας τα αιτήματά τους και για μια άλλη πολιτική των τραπεζών σε σχέση με την παρεχόμενη ρευστότητα προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες, χορηγώντας επιτέλους τα αναγκαία για τη στήριξή τους δάνεια. Το νέο μας ραντεβού κλείστηκε για την αγορά της Λυκόβρυσης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet