«Επίθεση» Κ. Μπαλδεράνου σε «έναν δήμαρχο σε φυγή»
Πολιτική

«Επίθεση» Κ. Μπαλδεράνου σε «έναν δήμαρχο σε φυγή»

«Επίθεση» στον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσο Μαυρίδη, εξαπολύει ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας, Κώστας Μπαλδεράνος.

Ο κ. Κ. Μπαλδεράνος, εκλεγμένος με την παράταξη Συμμαχία Πολιτών, αποκαλεί τον κ. Τ. Μαυρίδη «δήμαρχο βιτρίνα», ο οποίος «υπακούει, εκτελεί και συμπεριφέρεται ως “μαριονέτα” του “εντολοδόχου” του».

Πρόκειται για έναν δήμαρχο «σε φυγή», όπως σημειώνει ο δημοτικός σύμβουλος, καταγράφοντας, μάλιστα, περιπτώσεις κατά τις οποίες, ο δήμαρχος «έστρεψε την πλάτη του» στους πολίτες, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Ένας δήμαρχος σε φυγή!!!

Ως έμπειρος αυτοδιοικητικός, με θητεία τόσο στη διοίκηση του Δήμου μας όσο και στην αντιπολίτευση, αισθάνομαι την ανάγκη να τοποθετηθώ για όσα πρωτοφανή, εξαιρετικά δυσάρεστα και προσβλητικά προς τους συμπολίτες μας, συνέβησαν στην εκδήλωση υποδοχής του νέου έτους από το ΠΕΑΠ, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον δήμαρχο, Τάσο Μαυρίδη.

Πρωτοφανή, με τον δήμαρχο για λόγους που δεν έχουν εξηγηθεί να έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την πεποίθηση της κοινωνίας, όπως εκφράστηκε και μέσα στο Δημοτικό Θέατρο, για την ανανέωση της θητείας της προέδρου του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ με βάση το επιτυχημένο έργο της διοίκησής της.

Εξαιρετικά δυσάρεστα, διότι η διοίκηση του κ. Μαυρίδη, όπως φάνηκε από τις τοποθετήσεις, έστω και έμμεσα, του προέδρου της ΚΕΔΕ και εκλεκτών συμπολιτών μας, διακρίνεται από στοιχεία αγνωμοσύνης, αχαριστίας και πολιτικής «καφενείου», τα οποία ήδη γνωρίζουμε.

Προσβλητικά προς τους συμπολίτες μας, όταν επιλέγει ο δήμαρχος κ. Μαυρίδης την άτακτη φυγή, γυρίζοντας την πλάτη σε δεκάδες εθελοντές, προέδρους Σωματείων και Συλλόγων, επιλέγοντας να μεταβεί σε παρακείμενο «μπαρ» ανεβάζοντας μάλιστα και φωτογραφίες στα social media. Συνήθης τακτική του άλλωστε, όπως φάνηκε και με τη φυγή του από την κοπή της πίτας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων την επόμενη ημέρα, υποβαθμίζοντας τον φορέα και τους δεκάδες θεσμικούς παράγοντες που επέλεξαν να παραμείνουν μέχρι τέλους, όπως ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και οι πέντε επικεφαλής της αντιπολίτευσης.

Φυγή και συμπεριφορά που αναδεικνύει αυτό που γνωρίζουμε όλοι όσοι κατέχουμε θέσεις ευθύνης και πλέον γίνεται ορατό και στην κοινωνία. Ο κ. Μαυρίδης, αποτελεί δήμαρχο «βιτρίνα» που υπακούει, εκτελεί και συμπεριφέρεται ως «μαριονέτα» του «εντολοδόχου» του. Έχει ταυτιστεί με την πλήρη απαξίωση της πόλης μας και τα πολλαπλά ερωτηματικά σχετικά με το ΟΤ.9, τη δημιουργία Πράσινου Σημείου στη Λυκόβρυση κ.ά., για τα οποία οφείλουμε ως δημοτικοί σύμβουλοι να φωτίσουμε κάθε πλευρά, ενημερώνοντας την κοινωνία, στην οποία και όλοι μας λογοδοτούμε.

Κώστας Μπαλδεράνος

Δημοτικός Σύμβουλος «Συμμαχία Πολιτών», πρ. αντιδήμαρχος 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet