Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ν.Δ. στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτική

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ν.Δ. στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Επίσκεψη στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης πραγματοποίησε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος μεταξύ άλλων, από τον γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, τον γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και βουλευτή Νοτίου Τομέα Διονύση Χατζηδάκη, τον οργανωτικό γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων Μένιο Κορομηλά και τον γραμματέα Ατόμων με Αναπηρία Κώστα Λολίτσα.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από το δημαρχείο, όπου τα στελέχη του κόμματος συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσο Μαυρίδη, με τον οποίο συνομίλησαν για τα ζητήματα καθημερινότητας, για τα έργα υποδομής που πραγματοποιούνται στον Δήμο, για θεσμικά ζητήματα και γενικότερα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Κατόπιν ο γραμματέας και τα στελέχη της Ν.Δ. βρέθηκαν στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων Λυκόβρυσης – Πεύκης όπου τους υποδέχθηκαν ο διευθυντής Θεόδωρος Ρίκκου, ο υποδιευθυντής Κωνσταντίνος Κόντος, η εκπαιδευτικός Γεωργία Χαλαζωνίτου και η ψυχολόγος Μανουέλα Καΐα – Καγιοπούλου. Πρόκειται για ένα από τα δύο σχολεία για άτομα με προβλήματα ακοής που λειτουργούν στην Αττική και εξυπηρετεί παιδιά από όλη την Αττική, ενώ διαθέτει ειδικά καταρτισμένους εκπαιδευτικούς, που βοηθούν πολύπλευρα τα παιδιά στην ανάπτυξη της εκπαίδευσής τους. Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για το πλαίσιο που ισχύει γύρω από την εκπαίδευση των κωφών και βαρήκοων ατόμων, με σκοπό την ολική ένταξή τους στην κοινωνία και την εργασία. Το σχολείο και τα εκπαιδευτικά προγράμματα διδάσκουν την αυτονομία, ενώ το προσωπικό του σχολείου τόνισε πόσο σημαντική η έγκαιρη ενημέρωση στους γονείς ώστε να εντάσσονται τα παιδιά από όσο πιο μικρή ηλικία γίνεται στα προγράμματα.

Διαβάστε αναλυτικά στοιχεία για την επίσκεψη του κλιμακίου της Ν.Δ. στον Δήμο Λυκύβρυσης – Πεύκης:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet