Επιμένει η Συμμαχία Πολιτών για το φορτηγό που πήγε σε σπίτι «υψηλόβαθμου αξιωματούχου» του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτική

Επιμένει η Συμμαχία Πολιτών για το φορτηγό που πήγε σε σπίτι «υψηλόβαθμου αξιωματούχου» του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Επιμένει η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών στο θέμα της καταγγελίας της για δημοτικό φορτηγό που πήγε υλικά σε σπίτι «υψηλόβαθμου αξιωματούχου» του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, προφανώς εκτός βάρδιας.

Η παράταξη του πρώην δημάρχου Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλου επιμένει ότι η διοίκηση στου Δήμου οφείλει εξηγήσεις στους πολίτες.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει από πλευράς Δήμου κάποια επίσημη απάντηση για την καταγγελία που έχει γίνει.

Ακολουθεί η νέα ανακοίνωση της Συμμαχίας Πολιτών:

Οι πληροφορίες που δημοσίευσε η δημοτική μας παράταξη Συμμαχία Πολιτών, μετά από καταγγελίες κατοίκων, για το δημοτικό φορτηγό που ξεφόρτωνε υλικά έξω από το σπίτι «υψηλόβαθμου αξιωματούχου» του Δήμου, έκαναν αίσθηση στην κοινωνία της πόλης μας. Κι αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις των πολιτών. Αντιδράσεις απογοήτευσης και αγανάκτησης για τον κατήφορο που έχει πάρει ο Δήμος.

Είχαμε τότε, πριν από μια εβδομάδα, απευθύνει συγκεκριμένα ερωτήματα στον δήμαρχο και τη διοίκηση του Δήμου. Ζητούσαμε να ενημερώσουν τους πολίτες για το δρομολόγιο του δημοτικού φορτηγού την Τρίτη 21 Ιουλίου, μετά το μεσημέρι. Πού πήγε, ποιος έδωσε την εντολή, ποιοι εργαζόμενοι ήταν βάρδια. Θέλαμε ως υπεύθυνη παράταξη της αντιπολίτευσης να δώσουμε τη δυνατότητα στους αρμοδίους για τις δέουσες εξηγήσεις, ώστε στη συνέχεια να δούμε τι θα έπρεπε να πράξουμε. Γιατί το θέμα ήταν (και είναι) πολύ σοβαρό.

Όμως «φωνή βοώντος εν τη ερήμω» από τη διοίκηση του Δήμου. Καμιά αντίδραση, καμιά εξήγηση, καμιά απάντηση. Θα υποχρεωθούν όμως να απολογηθούν, έστω κι αν σήμερα κρύβονται. Γιατί το ξανά τονίζουμε. Το θέμα είναι τεράστιο. Σήμερα δημοσιεύουμε μέρος του φωτογραφικού αρχείου που μας έστειλαν οι πολίτες που τους «έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη» όπως λέει ο λαός μας. Είναι μια φωτογραφία ντοκουμέντο για την υπόθεση.  

Πλέον οι ευθύνες διαχέονται σε περισσότερους. Τα ερωτήματα γίνονται αμείλικτα και βεβαίως δεν στέκονται μόνο σε εκείνο το απομεσήμερο, όπου κανένας δεν ανησύχησε πού βρισκόταν το μοναδικό σε λειτουργία φορτηγό του Δήμου, μετά το τέλος(;) της βάρδιας.

Κρίμα…

Υ.Γ.: Φυσικά θα επανέλθουμε με περισσότερα στοιχεία. Και ερωτήματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet