Ευχές Γ. Θεοδωρακόπουλου στους μαθητές που εξετάζονται στις Πανελλαδικές
Πολιτική

Ευχές Γ. Θεοδωρακόπουλου στους μαθητές που εξετάζονται στις Πανελλαδικές

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, εύχεται στους νέους όλης της χώρας και ιδιαιτέρως στους κατοίκους του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης που συμμετέχουν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις «καλή επιτυχία».

Συγκεκριμένα τονίζει:  

«Ήρθε η ώρα των πανελληνίων εξετάσεων στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Πρώτοι ξεκίνησαν σήμερα οι απόφοιτοι των Επαγγελματικών Λυκείων με νέα ελληνικά – έκθεση και από αύριο ξεκινούν οι απόφοιτοι των Γενικών Λυκείων με νέα ελληνική γλώσσα. Στις εξετάσεις έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 100.000 υποψήφιοι (για την ακρίβεια 102.000) οι οποίοι διεκδικούν 78.335 θέσεις σε 432 σχολές σε όλη τη χώρα.

»Οι ευχές μας συνοδεύουν τα παιδιά μας σε αυτή την κρίσιμη περίοδο της ζωής τους. Όμως να ξέρουν ότι αν κάτι δεν πάει καλά δεν σημαίνει ότι χάθηκαν όλα. Στη ζωή υπάρχουν πολλές ευκαιρίες. Θα ήθελα, επίσης, να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς για τη δική τους ξεχωριστή προσπάθεια και τη στήριξή τους στα παιδιά και φυσικά τους γονείς που ζούνε από κοντά την αγωνία των υποψηφίων όχι μόνο τώρα, αλλά εδώ και πολύ καιρό, που πολλές φορές με στερήσεις έχουν δώσει στα παιδιά τους όσα περισσότερα εφόδια μπορούσαν.

»Κλείνοντας επανέρχομαι στις ευθύνες των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης οι οποίοι έχουμε υποχρέωση να φροντίζουμε ώστε οι νέοι μας να μην φοιτούν σε σχολικά κτήρια παραμελημένα και αργότερα να νιώθουν τη βοήθεια του δήμου τους πρακτικά και όχι μόνο με ευχολόγια. Αυτή είναι η δική μας υποχρέωση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet