Ευχαριστήριο Χρ. Φωτίδη προς την Α/βάθμια Σχολική Επιτροπή
Πολιτική

Ευχαριστήριο Χρ. Φωτίδη προς την Α/βάθμια Σχολική Επιτροπή

Τους συνεργάτες του στην Α/βάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ευχαριστεί ο τέως πρόεδρος της Επιτροπής και νυν πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης.

Συγκεκριμένα, σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή του σημειώνει:

Ευχαριστώ από καρδιάς για την άριστη συνεργασία καταρχήν τη γραμματεία των σχολικών επιτροπών, κα Ράπτη και κα Σπέντζου, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο, ιδιαίτερα τους αντιπροέδρους: κα Ποριώτου Γεωργία και κο Σιαδήμα Βασίλη και κυρίως τοn συνάδελφο κο Μποτίνη Παύλο. Η εμπιστοσύνη και η στήριξη στο πρόσωπό μου ήταν έμπρακτη και το δείχνουν οι τόσες πολλές ομόφωνες αποφάσεις. 

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω για την αγαστή συνεργασία τους διευθυντές των σχολείων, τις προϊσταμένες των νηπιαγωγείων, καθώς και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό. 

Θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω την Ένωση Γονέων και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της, κο Κελέκη, όπως και όλους τους προέδρους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων για την άψογη συνεργασία που είχαμε επί ενάμισι χρόνο που διήρκησε η θητεία μου στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή. 

Τέλος, θα ήθελα να στείλω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους εργαζόμενους  των σχολείων και ιδιαίτερα στις εργαζόμενες καθαριότητας που με κόπο και μόχθο προσφέρουν τις υπηρεσίες τους καθημερινά.

Από τη νέα θέση που μου εμπιστεύτηκε ο δήμαρχος μας, ως πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ θα είμαι στη διάθεσή σας για κάθε δράση των σχολείων που άπτεται του πολιτισμού, του αθλητισμού και του περιβάλλοντος, το τρίπτυχο που εκπροσωπεί το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου μας. 

Με εκτίμηση, 

Χρήστος Φωτίδης 

Πρόεδρος ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet