«Ευχαριστώ» Άννας Ασπραδάκη σε όσους την ψήφισαν
Πολιτική

«Ευχαριστώ» Άννας Ασπραδάκη σε όσους την ψήφισαν

Όσους την εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους ευχαριστεί η δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Άννα Ασπραδάκη, η οποία θα συμμετάσχει και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο που θα αναλάβει καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η κ. Ασπραδάκη εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σ’ όλους όσους με στήριξαν στη δύσκολη προσπάθεια των ημερών της προεκλογικής περιόδου. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Η αγάπη τους αποδείχθηκε πολύτιμη αφού με την εμπιστοσύνη τους κατάφερα να εκλεγώ στην 4η θέση στην Πεύκη ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν διατελέσει πολλές-πολλές θητείες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Από το  2014, που για πρώτη φορά ασχολήθηκα με τα κοινά, είμαι σταθερά σε θέσεις ευθύνης, δίπλα στον δήμαρχο, στην παράταξη, στους δημότες, τους συλλόγους, αποδεικνύοντας ότι δεν αγαπώ την πόλη μου μόνο στις εκλογές. Και βέβαια έμεινα σταθερή και πάντα δίπλα στον δήμαρχό μας, Τάσο Μαυρίδη, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές της παράταξής μας, μη διστάζοντας να επικοινωνώ μαζί σας δημόσια μέσα από δελτία Τύπου προκείμενου να σας ενημερώνω για τα δρώμενα, αλλά και την αλήθεια.

Αν κάτι έμαθα αυτές τις εκλογές είναι ότι οι αληθινές σχέσεις δεν χρειάζονται να στηρίζονται σε «δημόσιες σχέσεις», αλλά στην ειλικρίνεια και την αμφίδρομη επικοινωνία.

Σας ευχαριστώ που επιβραβεύσατε τη σκληρή δουλειά που έκανα ως εντεταλμένη σύμβουλος, ως αντιδήμαρχος, αλλά και ως πρόεδρος Νομικού Προσώπου.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω και όλους όσους συμμετείχαν στις εκλογές και έκαναν μία άλλη επιλογή. Σημασία έχει να παραμένουμε ενεργοί και να ενδιαφερόμαστε για το καλό του τόπου μας. Οι εκλογές αποτελούν το ύψιστο δικαίωμα του καθενός μας για τη συμμετοχή μας σε μια γιορτή της ίδιας της δημοκρατίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνυποψηφίους μου στο ψηφοδέλτιο του Τάσου Μαυρίδη, γιατί πίστεψαν στις δυνατότητές μας, δούλεψαν ομαδικά και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Αυτό το αποτέλεσμα είναι μια συλλογική επιτυχία.

Η απλή αναλογική  δημιουργεί μια διαφορετική κουλτούρα πολιτικής σκέψης και ωριμότητας που ποτέ δεν υπήρχε στις δημοτικές εκλογές, αλλά ούτε και στα Δημοτικά Συμβούλια. Αντίθετα, οι αντιπαλότητες, τα μίση, τα πάθη και οι διαπληκτισμοί ήταν στην ημερήσια διάταξη! Ας ελπίσουμε να συνεργαστούμε όλοι συντεταγμένα για το καλό του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σήμερα βρισκόμαστε στην επόμενη μέρα. Οι εκλογές τελείωσαν, και εμείς, και εγώ προσωπικά, είμαστε εδώ για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την πόλη μας και τους ανθρώπους της δίπλα σ’ έναν έμπειρο δήμαρχο που η σύνεση, η ορθολογική σκέψη και το όραμα δεν σταματούν.

Συνεχίζουμε…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet