Ζωή Ζαχαρίου: Επιστολή στήριξης στον Ηλία Κατσαρό
Πολιτική

Ζωή Ζαχαρίου: Επιστολή στήριξης στον Ηλία Κατσαρό

Την παράταξη Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί, με υποψήφιο δήμαρχο τον Ηλία Κατσαρό, στηρίζει η καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας Ζωή Ζαχαρίου.

Στη σχετική επιστολή της αναφέρει τα εξής:

Ονομάζομαι Ζωή Ζαχαρίου. Τα τελευταία είκοσι χρόνια ζω στη Λυκόβρυση, το μέρος όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο σύζυγος μου και τα δύο μας παιδιά. Επομένως, είμαι σε θέση να γνωρίζω καλά τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες στην καθημερινότητά τους.

Όλα αυτά τα χρόνια είχα την ευκαιρία να συνδεθώ μαζί τους, μέσω της δημιουργίας ομάδων πολιτιστικής προσφοράς και της συμμετοχής σε μεγάλο αριθμό εκδηλώσεων, στις οποίες περιλαμβάνονται συναυλίες, με τη συμμετοχή μαθητών των σχολείων της Λυκόβρυσης, θεατρικές παραστάσεις και δρώμενα, καθώς και εκδηλώσεις για την παρουσίαση του έργου σημαντικών συγγραφέων και στιχουργών, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ελπίζοντας και προσπαθώντας για τη συνεχή βελτίωση της πόλης μας, δηλώνω τη στήριξή μου σε ένα νέο πρόσωπο που εκφράζει και υποστηρίζει τις ιδέες και τις αξίες που χρειάζεται ο τόπος μας, τον Ηλία Κατσαρό, τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί.

Είμαι σε θέση να γνωρίζω καλά ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικά δραστήριο κάτοικο της περιοχής μας και ένθερμο υποστηρικτή της συλλογικότητας και της ανιδιοτέλειας, με πάθος και διάθεση για την ανάληψη ευθυνών και για την επίλυση προβλημάτων που απαιτούν άμεση αντιμετώπιση.

Στηρίζω τον Ηλία Κατσαρό και τη δημοτική παράταξη Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί», προσδοκώντας σε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας που ζουν και μεγαλώνουν στην πόλη μας.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet