Ηλ. Κατσαρός: Δεσμεύομαι ότι η παράταξή μας θα λειτουργεί πάντα προς όφελος των πολιτών
Πολιτική

Ηλ. Κατσαρός: Δεσμεύομαι ότι η παράταξή μας θα λειτουργεί πάντα προς όφελος των πολιτών

Ο επικεφαλής της παράταξης Πολίτες σε Δράση – Λυκόβρυση-Πεύκη Μαζί, Ηλίας Κατσαρός, ευχαριστεί όσους εμπιστεύθηκαν τον ίδιο και τον συνδυασμό του στον α΄ γύρο των δημοτικών εκλογών και τον εξέλεξαν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, με τέσσερις έδρες.

«Δεσμεύομαι προσωπικά πως τόσο εγώ, όσο και τα μέλη της δημοτικής μας ομάδας θα ενεργούμε πάντα προς όφελος των πολιτών» τονίζει ο κ. Κατσαρός στην ακόλουθη ευχαριστήρια επιστολή του προς τους πολίτες Λυκόβρυσης και Πεύκης:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλες τις συμπολίτισσες και όλους τους συμπολίτες μου που πίστεψαν στη δική μας πρόταση διοίκησης για τον Δήμο και μας έδωσαν τη στήριξή τους.

Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους της παράταξής μας για τη σημαντική συμβολή τους στην προσπάθεια αυτή.

Δώσαμε έναν αξιοπρεπή, όμορφο προεκλογικό αγώνα, βασισμένο στις αρχές της παράταξής μας, στις αξίες των στελεχών μας και στο πρόγραμμα διοίκησης το οποίο έχουμε εκπονήσει.

Οφείλω, παράλληλα, να συγχαρώ τους υποψηφίους όλων των συνδυασμών για τη διασφάλιση μιας ποιοτικής προεκλογικής περιόδου, τους νέους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους για την εκλογή τους, καθώς και τους επικεφαλής των δύο πρώτων σε ψήφους συνδυασμών για τη συμμετοχή τους στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η δημοτική παράταξη Πολίτες Σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες και τις ανάγκες τους, συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους και στην πρόοδο της Λυκόβρυσης και της Πεύκης.

Δεσμεύομαι προσωπικά πως τόσο εγώ, όσο και τα μέλη της δημοτικής μας ομάδας θα ενεργούμε πάντα προς όφελος των πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet