Η Αθανασία Κωστάκου στην παράταξη του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου
Πολιτική

Η Αθανασία Κωστάκου στην παράταξη του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου

Την Αθανασία Κωστάκου εντάσσει στο δυναμικό της η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

Στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

»Η μεγάλη μας δημοτική παράταξη, με το κοινωνικό πρόσωπο, δυναμώνει καθημερινά. Και ετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα, έχοντας πάντα στο πρόγραμμά της  τη συνεργασία και τη συνεννόηση για το καλό του τόπου μας. Κι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα αυτή τη δημοτική περίοδο, όταν λειτουργήσαμε με μεγάλη υπευθυνότητα στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

»Η σημερινή δημοτική αρχή δεν μπόρεσε όμως να διαχειριστεί ούτε τα στοιχειώδη θέματα, όπως είναι η καθαριότητα και η καθημερινότητα. Γι’ αυτό και υπάρχει τόση δυσαρέσκεια από τους πολίτες.

»Η δυναμική και ταυτοχρόνως η αποδοχή της Συμμαχίας Πολιτών γίνεται καθημερινά και πιο μεγάλη με την παρουσία στον συνδυασμό πολιτών από τις υγιείς δυνάμεις της πόλης, ανεξαρτήτως κομματικών ή πολιτικών επιλογών».

Ο επικεφαλής της παράταξης και πρώην δήμαρχος Πεύκης υποδέχτηκε τη νέα υποψήφια Αθανασία Κωστάκου τονίζοντας:

«Νέο πρόσωπο στην παράταξή μας είναι η Αθανασία Κωστάκου, μια νέα γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού, από την Κάτω Πεύκη, με κοινωνική δράση και γνώση των προβλημάτων της πόλης μας. Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Ε’ Νηπιαγωγείου και του Γ’ Δημοτικού Πεύκης και γνωρίζει τα προβλήματα του Δήμου μας. Σήμερα είναι γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημόσιου Πρότυπου Σχολείου Αναβρύτων (Γυμνάσιο Λύκειο) και εργάζεται στο Ερευνητικό Κέντρο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος». Την καλωσορίζουμε και είμαστε βέβαιοι ότι θα προσφέρει πολλά». 

Από την πλευρά της, η κ. Κωστάκου ανέφερε:

«Αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση του κ. Θεοδωρακόπουλου γιατί θέλω να προσφέρω όσο περισσότερα μπορώ κι εγώ στον τόπο μας. Η επιλογή μου δεν ήταν δύσκολη γιατί εκτιμούσα το έργο του ως δημάρχου Πεύκης σε πολλούς τομείς, όπως στην καθαριότητα και λειτουργία της πόλης, στη ριζική ανακαίνιση των σχολείων, την αναβάθμιση των παιδικών χαρών και της δημοτικής συγκοινωνίας κ.ά.

»Θα προσπαθήσω λοιπόν κι εγώ, με τις όποιες δυνάμεις μου, να συμβάλλω στην αναβάθμιση των υποδομών και λειτουργιών της πόλης μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet