Η Γιαγιά Μαρίνα με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
Πολιτική

Η Γιαγιά Μαρίνα με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Μία νέα υποψηφιότητα ανακοίνωσε η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ με υποψήφιο δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο. Πρόκειται για τη Μαρίνα Νικητοπούλου, γιαγιά και συγγραφέα, γνωστή ως Γιαγιά Μαρίνα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ έβαλε στο ψηφοδέλτιο της (Τοπικό Πεύκης) και μια γιαγιά. Τη γνωστή Γιαγιά Μαρίνα (Νικητοπούλου), που σχεδόν καθημερινά δίνει την παρουσία της στο κολυμβητήριο της Πεύκης κοντά στον εγγονό της. «Είναι σημαντική η παρουσία της στον συνδυασμό μας» δήλωσε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και συνέχισε: «Είναι μια κίνηση και συμβολική και ουσιαστική η συμμετοχή της κυρίας Νικητοπούλου. Συμβολική γιατί στον τόσο πολύ ανανεωμένο συνδυασμό θέλαμε να εκπροσωπούνται και οι γιαγιάδες που κάνουν τόσο αγώνα και με μεγάλη αγάπη για τα εγγόνια τους. Αλλά είναι και ουσιαστική η κίνηση γιατί η συγγραφέας Γιαγιά Μαρίνα έχει αναπτύξει σημαντικές δραστηριότητες στον Κοινωνικό τομέα στον οποίο δίνουμε μεγάλο βάρος».

Και ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος έκλεισε την αναφορά χαμογελώντας με νόημα:

«Καλούμε τους γνωστούς αγνώστους να γεμίσουν και πάλι τους δρόμους με φέϊγ βολάν εναντίον των υποψηφίων που τους… ενοχλεί η ηλικία τους, όπως έπραξαν προ ολίγων ημερών με το Νίκο Μεϊμάρογλου» είπε.

Η Γιαγιά Μαρίνα ασχολήθηκε με το εμπόριο μέχρι την ημέρα που γεννήθηκαν τα εγγόνια της, τα οποία πλέον φροντίζει μαζί με τον σύζυγό της. Μέσα από την εμπειρία της θέλει να βοηθήσει τις γιαγιάδες και τους παππούδες που έχουν υπ΄ ευθύνη τους το μεγάλωμα των εγγονιών τους.

Είναι συγγραφέας και ήδη ολοκλήρωσε το δεύτερο βιβλίο της. Η Γιαγιά Μαρίνα, όπως τη γνωρίζουν οι περισσότεροι κατέρχεται στον στίβο των δημοτικών εκλογών για πρώτη φορά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet