“Η θλιβερή περίπτωση του κ. Θεοδωρακόπουλου”
Πολιτική

“Η θλιβερή περίπτωση του κ. Θεοδωρακόπουλου”

Με σκληρό τρόπο αναφέρεται ο συνδυασμός ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του νυν δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης Δημήτρη Φωκιανού στη διοίκηση του πρώην δημάρχου Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

Η ΣΟΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ
Η θλιβερή περίπτωση του κ. Θεοδωρακόπουλου

Η σουπιά (επιστημονικά σηπία) είναι γνωστό ότι τρέφεται με ψάρια και γαρίδες που αρπάζει με τα πλοκάμια της. Η σύλληψη της λείας γίνεται με τη βοήθεια του μελανιού της, που το αφήνει για να συσκοτίζει τις κινήσεις της.

Τις μεθόδους αυτές χρησιμοποιούν πολλοί εραστές της κεντρικής και τοπικής πολιτικής εξουσίας προκειμένου να παραπληροφορήσουν τους πολίτες και να συσκοτίσουν το βεβαρυμένο παρελθόν τους, αλλά και τις μελλοντικές επικίνδυνες προθέσεις τους. Χαρακτηριστική περίπτωση ο πρώην Δήμαρχος Πεύκης και νυν υποψήφιος στον ενιαίο Δήμο μας Λυκόβρυσης – Πεύκης Ι. Θεοδωρακόπουλος.

Για να μη πολυλογούμε θα αναφερθούμε μόνο στις πρόσφατες ψευδολογίες του για τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΥΚΗΣ.

Στη μοναδική θητεία του (2007-2010) ως Δήμαρχος Πεύκης “κατάφερε” να διπλασιάσει το χρέος χωρίς να κάνει τίποτα και να τον οδηγήσει στη χρεωκοπία. Το υπουργείο Εσωτερικών κατέταξε τον Δήμο μας ως τον 14ο πιο χρεωμένο οργανισμό ΟΤΑ της χώρας. Επιδόθηκε σε ένα ρεσιτάλ άσκοπων δανείων, έργων βιτρίνας, ρουσφετιών, πελατειακών προσλήψεων και κατασπατάλησε τους πόρους του Δήμου. Τα οικονομικά του “θαύματα” αποτυπώνονται στους Ισολογισμούς του Δήμου που έχουν θεωρηθεί από Ορκωτούς Ελεγκτές. Και όλα αυτά όταν τα έσοδα τότε ήταν διπλάσια από τα σημερινά, ενώ ταυτόχρονα δεν πλήρωνε τα δάνεια του Δήμου για τρία χρόνια.

Αυτή την πραγματικότητα με τα αδιάσειστα στοιχεία προσπαθεί να “θολώσει” και να ψαρέψει σε θολά νερά, προβάλλοντας τους αριθμούς κατά το δοκούν. Παρουσιάζει διάφορα ανακριβή νούμερα για να κρύψει τις ευθύνες του. Ό,τι και να κάνει όμως η θητεία του θα μείνει μνημείο κακοδιοίκησης και κακοδιαχείρισης. Αυτό δεν μπορεί να το κρύψει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet