Η Πόλη της Ζωής μας: «Έπεσαν οι μάσκες» για τον κ. Ψυχάλη
Πολιτική

Η Πόλη της Ζωής μας: «Έπεσαν οι μάσκες» για τον κ. Ψυχάλη

Με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της δημοτικής αρχής Λυκόβρυσης-Πεύκης και της παράταξης Δήμος Μπροστά+, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Μάριο Ψυχάλη, όσον αφορά τη διοίκηση του Δήμου, ο συνδυασμός Η Πόλη της Ζωής μας, με επικεφαλής τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη, σημειώνει ότι «μετά από αλλεπάλληλα παρακάλια, ο κ. Ψυχάλης απέκτησε θέση στο υπουργείο Εσωτερικών».

Ειδικότερα, από το γραφείο Τύπου του συνδυασμού εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

Ο κ. Μάριος Ψυχάλης, ο κατά τ’ άλλα γνωστός και «ακέραιος», με χαρακτήρα φυσικά, ο σύντροφος της «δεξιάς» πτέρυγας, είναι ο ίδιος άνθρωπος που με μίσος, με λασπολογία, με λαϊκισμό, με ακραία και ακατανόητη συμπεριφορά κατακεραυνώνει τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης Πεύκης, Τάσο Μαυρίδη, ως γνήσιο «κομματικό παιδί του σωλήνα» της Νέας Δημοκρατίας. Είναι επίσης ο ίδιος, που μαζί με κάποιους όψιμους εναπομείναντες συνεργάτες του (του πολύ στενού κύκλου) που ως «βασιλικότεροι του βασιλέως» θα έπρεπε όχι μόνο να είναι πιο προσεκτικοί, αλλά τουλάχιστον αν έχουν (αν, λέμε) ίχνος ευθιξίας και αξιοπρέπειας θα έπρεπε να έχουν σιωπήσει εδώ και αρκετό διάστημα.

Ο λόγος; Τα κατορθώματά τους!!! Όπου με παράδοξο τρόπο και σχέδιο (εδώ και καιρό) ενώ «δήθεν – φαινομενικά αντιμάχονται» από τη μια τη σημερινή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ως γνήσια στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, από την άλλη ξεροσταλιάζουν σε εισόδους και διαδρόμους-κατώφλια γραφείων υπουργών της κυβέρνησης της Ν.Δ., κτυπώντας πόρτες και παράθυρα (!), παρακαλώντας για μια νέα (!) θεσούλα (είναι της λογικής του «ας τρουπώσω και θα δεις…»).

Και η πολυπόθητη θεσούλα προέκυψε…

Το θέμα φυσικά δεν είναι άλλο από την πολυπόθητη (προφανώς για τον ίδιο τον κ. Μάριο Ψυχάλη) απόσπαση από το υπουργείο Παιδείας στο υπουργείο Εσωτερικών. Αλλά αυτό που προκαλεί είναι η απόσπασή του, όχι σε κάποια υπηρεσία ως υπάλληλος, αλλά στο Ιδιαίτερο Γραφείο (στενός δηλαδή συνεργάτης) του γενικού γραμματέα Εσωτερικών για θέματα Ιθαγένειας, Αθ. Μπαλέρμπα. (Σχετική ΑΔΑ : ΩΚΑ546ΜΤΛ6-Λ2Ψ και ΦΕΚ 397/τ. ΥΟΔΔ/210-05-2021).

Ο στενός (πλέον) συνεργάτης του γενικού γραμματέα Ιθαγένειας του υπουργείου Εσωτερικών, ο κ. Μάριος Ψυχάλης, ήταν υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης με την επίσημη μάλιστα σχετική απόφαση της Επιτροπής Ψηφοδελτίων Αυτοδιοίκησης του ΚΙΝ.ΑΛ. (29 Ιανουαρίου 2019).

Είναι το ίδιο πρόσωπο, που ήταν υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ (2015), καθώς επίσης και μέχρι σήμερα αναπληρωτής γραμματέας του Τομέα Οικονομικών του ΚΙΝ.ΑΛ. (kinimaallagis.gr).

Προφανώς οι αναφερόμενοι τίτλοι-θέσεις και αξιώματα που του παραχωρήθηκαν από το ΚΙΝ.ΑΛ. και έτυχαν από τον ίδιο μάλιστα της αντίστοιχης αξιοποίησης εκμετάλλευσης και διαφήμισης (χορηγούμενης και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) δεν ήταν προφανώς για τον ίδιο αρκετά για την «εξέλιξή» του ή έτσι τουλάχιστον όπως ο ίδιος τον φαντάζεται (μαζί με άλλα φυσικά). Έτσι λοιπόν έριξε τα πλοκάμια του στο υπουργείο Εσωτερικών, ώστε να αποσπαστεί στο Ιδιαίτερο Γραφείο του γενικού γραμματέα Ιθαγένειας.

Η εξέλιξη αυτή είναι μια ηχηρή απάντηση όχι μόνο στον ίδιο που επαγγέλλεται δήθεν-τάχα (για τους άλλους φυσικά) τη ρήξη με το παρελθόν και με τα κομματικά επιτελεία και στρατόπεδα, αλλά και τη μάχη απέναντι στον δήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης, που με θράσος, ειρωνεία και χλεύη κατηγορούσε εν χορώ μαζί με άλλους συμμαχητές της επανάστασης της «καρέκλας» ως κομματικό τέκνο του σωλήνα της επάρατης Δεξιάς, της Νέας Δημοκρατίας…

Αλλά η επανάσταση ξεκίνησε στα χαρτιά, στα δελτία Τύπου και από τον καναπέ.

Είναι τουλάχιστον θρασύτατη η ενέργεια αυτή, είναι εμπαιγμός προς τους ψηφοφόρους, αλλά κυρίως υποτίμηση της νοημοσύνης των πάντων.

Κύριε Ψυχάλη, σας αξίζουν συγχαρητήρια!

Προχωρήστε έτσι…

Μας διδάσκετε ήθος και αξιοπρέπεια!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet