Η Ριζοσπαστική Ανατροπή Λυκόβρυσης – Πεύκης διέκοψε τη λειτουργία της
Πολιτική

Η Ριζοσπαστική Ανατροπή Λυκόβρυσης – Πεύκης διέκοψε τη λειτουργία της

Διέκοψε τη λειτουργία της η παράταξη Ριζοσπαστική Ανατροπή Λυκόβρυσης – Πεύκης. Ο επικεφαλής της παράταξης, πρώην δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μανόλης Πάγκαλος απευθυνόμενος προς τους πολίτες επισημαίνει σχετικά:

Αγαπητοί συμπολίτες, φίλες και φίλοι,

Σας ενημερώνουμε ότι η δημοτική μας παράταξη Ριζοσπαστική Ανατροπή Λυκόβρυσης – Πεύκης διέκοψε την δραστηριότητά της και επίσημα στη ΔΟΥ Αμαρουσίου και πλέον δεν υφίσταται ως νομική οντότητα.

Ως επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Ανατροπής Λυκόβρυσης – Πεύκης εκφράζω τις ευχαριστίες μας σε όλους τους φίλους και τις φίλες που δραστηριοποιήθηκαν δίπλα μας κατά τη διάρκεια των έξι (6) χρόνων της παρουσίας μας στα δημοτικά και κοινωνικά δρώμενα του δήμου μας, καθώς και σε όλους τους συμπολίτες μας που μας στήριξαν με όποιον τρόπο ο καθένας και η καθεμία μπορούσε.

Το blog https://rizanlykpefkis.wordpress.com/ της δημοτικής μας παράταξης) θα παραμείνει στο διαδίκτυο, με το πλήρες περιεχόμενο της δραστηριότητας και του προγράμματός μας, που καταγράφηκε μέχρι την ημέρα της αναστολής της λειτουργίας μας.

Είμαι βέβαιος ότι ο αγώνας για την καλύτερη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα του Δήμου μας θα συνεχισθεί από τις φίλες και τους φίλους μας και ο πόθος και το όραμα για μια δικαιότερη κοινωνία θα παραμένει φωτεινός φάρος για όλους μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet