Η Σ. Κίλια-Σπέη υποψήφια με την παράταξη Η Πόλη της Ζωής μας
Πολιτική

Η Σ. Κίλια-Σπέη υποψήφια με την παράταξη Η Πόλη της Ζωής μας

Στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Η Πόλη της Ζωής μας εντάχθηκε, ως υποψήφια κοινοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης, η Σεσίλια Κίλια-Σπέη.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Η Σεσίλια είναι ένα από τα παλαιότερα και ενεργότερα μέλη της δημοτικής μας παράταξής με σπουδαία εθελοντική δράση. Σε αυτές τις εκλογές θα είναι υποψήφια κοινοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης και είμαι σίγουρος ότι, με την εμπειρία της και τη διάθεση της για προσφορά, μπορεί να συμβάλλει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε πιο δυνατοί για έναν ακόμη πιο φιλικό και αποτελεσματικό στις κοινωνικές πολιτικές Δήμο»

Η Σεσίλια Κίλια-Σπέη γεννήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια και μεγάλωσε στη Λυκόβρυση. Είναι παντρεμένη με τον Βαγγέλη Σπέη και έχουν τρία παιδιά: τον Χάρη που είναι προπονητής στον ΚΑΟ Λυκόβρυσης, τη Νάνσυ που εργάζεται σε ιδιωτική επιχείρηση και τον Κωνσταντίνο. Είναι πτυχιούχος φιλολογίας και έχει διατελέσει μέλος σε συλλόγους γονέων και σε σχολικές επιτροπές. Από το 2002 δραστηριοποιείται εθελοντικά στο ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης και αργότερα στα πολιτιστικά ως γραμματέας στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης. Από το 2010 ασχολείται εθελοντικά με τα Πολυϊατρεία της Λυκόβρυσης και τη Δημοτική Ιματιοθήκη. Διετέλεσε μέλος του ΠΕΑΠ και συμμετείχε σε πολλές εθελοντικές δραστηριότητες, ενώ είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΙΠΑΠ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet