Καταγγελία για την επίθεση κατά εργαζομένων
Πολιτική

Καταγγελία για την επίθεση κατά εργαζομένων

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Λυκόβρυσης - ΠεύκηςΗ  ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Λυκόβρυσης – Πεύκης προχώρησε σε ανακοίνωση σχετικά με τα γεγονότα έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης μεταξύ απολυμένων εργαζομένων από την Τοπικής Αυτοδιοίκηση και αστυνομικών δυνάμεων, στην οποία αναφέρει τα εξής:

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Δεν θέλαμε να αρχίσουμε την προεκλογική μας εμφάνιση με μία καταγγελία, αλλά τα γεγονότα που συνέβησαν σήμερα (σ.σ.: Παρασκευή 28/2) μας αναγκάζουν να υψώσουμε φωνή διαμαρτυρίας και αντίστασης απέναντι στην κυβερνητική βιαιότητα.

Έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης οι απολυμένοι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι καθαρίστριες, οι Σχολικοί φύλακες καθώς και καθηγητές Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ διαδήλωναν ειρηνικά δέχτηκαν αναίτια βιαιότατη επίθεση από αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 7 πολιτών, ανάμεσα στους οποίους ο Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θ. Μπαλασόπουλος και το μέλος της Διοίκησης Κ. Ευθυμίου, που νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό με τραύματα στο κεφάλι, ενώ κρατείται για… «εξύβριση» στη ΓΑΔΑ το μέλος της Διοίκησης της ΑΔΕΔΥ Γ. Καλομοίρης.

Ως Δημοτική Παράταξη, που διεκδικούμε μια διαφορετική λειτουργία του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δηλώνουμε την πλήρη συμπαράστασή μας στους εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στα δίκαια αιτήματά τους, ευχόμενοι τη γρήγορη ανάρρωση των τραυματισμένων διαδηλωτών.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή και τις παρατάξεις που διεκδικούν τη διοίκηση του Δήμου να δείξουν ανάλογη και άμεση ευαισθησία. Το μέτωπο της Δημοκρατίας και της ελευθερίας μάς αφορά όλους χωρίς διακρίσεις!

Η βία των κρατικών κατασταλτικών μηχανισμών δεν πρέπει να επιτρέψουμε να περάσει!

Λυκόβρυση – Πεύκη, 28/2/2014

Η Γραμματεία

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet