Καταγγελία Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Λυκόβρυσης – Πεύκης για αστυνομική βία στη συγκέντρωσης της 9ης Ιουλίου
Πολιτική

Καταγγελία Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Λυκόβρυσης – Πεύκης για αστυνομική βία στη συγκέντρωσης της 9ης Ιουλίου

Σε καταγγελία για όσα συνέβησαν στη διαδήλωση κατά του νομοσχεδίου για τις συγκεντρώσεις προχωρά η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Στη σχετική ανακοίνωσή της ο Οργάνωση αναφέρει:

Τι κι αν το ημερολόγιο δείχνει 2020!!!

Η κυβέρνηση της Δεξιάς, τιμώντας τις «ενδοξότερες» παραδόσεις της, μένει κολλημένη στα αντιδραστικά χρόνια του μετεμφυλιακού κράτους νομοθετώντας εναντίον του συνταγματικού δικαιώματος του «συνέρχεσθαι» και χρησιμοποιώντας ωμή βία εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών.

Δυστυχώς όμως για αυτούς που προσπαθούν να φτιάξουν εικονικές πραγματικότητες με συκοφαντίες και ψέματα, εκτός από την κοπτοραπτική στα πλάνα των ταϊσμένων από την κυβέρνηση ΜΜΕ, υπάρχει και η πρωτογενής εικόνα όλων όσοι περπάτησαν ειρηνικά για να προασπίσουν τα θεμελιώδη δικαιώματά τους απέναντι στα χουντικά διατάγματα που τα απειλούν και στους πραίτορες που έσπευσαν να τα εφαρμόσουν πριν την ώρα τους:

  • Ανελέητος ψεκασμός στα μπλοκ των διαδηλωτών που στέκονταν στην πλατεία Συντάγματος
  • Ευθείες μηχανοκίνητες επιθέσεις εναντίον του μπλοκ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που οπισθοχωρούσε, από την προκλητική Ομάδα Δράσης.
  • Εγκαύματα από χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και πληγές από εν ψυχρώ χτυπήματα με τη λαβή του γκλομπ.

Αυτά και πολλά ακόμα την ώρα που ο υπουργός της Βίας και της Αυθαιρεσίας κομπορρημονούσε στη Βουλή ότι πρώτο του μέλημα είναι η προστασία της σωματικής ακεραιότητας των διαδηλωτών!

Το θράσος τους έφτασε μέχρι του σημείου να εμπλέξουν εν υπηρεσία αξιωματικό της Αστυνομίας σε ιστορία υποτιθέμενης «απελευθέρωσης κουκουλοφόρου», για να αποδειχθεί ότι τελικά, κάνοντας το καθήκον του, προστάτευσε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την έκνομη μανία αφιονισμένων οργάνων της «τάξης».

Θύμα της μανίας τους και ο 18χρονος συμπολίτης μας Κώστας, που τα εμφανή σημάδια του ξυλοδαρμού του είναι άλλο ένα παράσημο ντροπής στο πέτο της νέας, μα τόσο παλιάς, δεξιάς κανονικότητας. Του εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή μας και του ευχόμαστε με τα όπλα της Νομικής Επιστήμης που θα αποκτήσει να στέκεται πάντα στο πλευρό όσων διεκδικούν ένα καλύτερο κόσμο!

Κύριε Μητσοτάκη, μπορεί να βρήκατε τον ιδανικό τρόπο για να τιμήσετε στη Βουλή και στους δρόμους τα 55 χρόνια από το Ιουλιανό πραξικόπημα και την αντιδημοκρατική οικογενειακή σας παράδοση, όμως να ξέρετε, εσείς και η κυβέρνησή σας,  ότι ο λαός σε αυτή τη χώρα έχει μάθει να υπερασπίζεται ακόμα και με τη ζωή του τα δημοκρατικά δικαιώματά και τις ελευθερίες του.

Και δυστυχώς για εσάς, ο Λαός δεν καταργείται! Ο Λαός καταργεί!

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet