Κλίμα αισιοδοξίας για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020
Πολιτική

Κλίμα αισιοδοξίας για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020

Κλίμα αισιοδοξίας για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών επικράτησε σε βραδιά διασκέδασης των μελών της παράταξης Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019.

Σχετικά με τη συνάντηση αυτή, η παράταξη επισημαίνει τα εξής:

Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 και στην ταβέρνα «Τα Πεύκα» η παράταξή μας και οι στενοί της συνεργάτες συγκεντρωθήκαμε για ένα κρασάκι και λίγη χαλάρωση πριν την αφετηρία για την τελική μας προσπάθεια μέχρι τις δημοτικές εκλογές.

Ήταν μια πολύ όμορφη και ζεστή βραδιά και η παρουσία όλων των συνεργατών της παράταξης, αλλά και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων έδωσε ένα όμορφο χρώμα στην παρέα μας η οποία χαιρόταν για πολλούς και διαφόρους λόγους. Ο πιο σημαντικός όμως ήταν τα μηνύματα νίκης που καταφθάνουν καθημερινά τον τελευταίο καιρό ότι η Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 θα είναι σίγουρα στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών με πολλές και βάσιμες ελπίδες ότι την επόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου θα είμαστε η νέα δημοτική αρχή.

Αυτό το κλίμα της αισιοδοξίας και της νίκης μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε, όπως πάντα τον αγώνα μας αμείωτα, αλλά μας δημιούργησε και μια πολύ χαρούμενη ατμόσφαιρα μεταξύ μας, αφού παρόντες ήταν ο επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος, Παναγιώτης Ιωάννου, τα ιστορικά στελέχη της αφετηρίας της προσπάθειας μας τον Ιούνιο του 2014 Γιάννης Βακαλόπουλος και Μαρία Γερολυμάτου, καθώς και όλα τα καταξιωμένα στελέχη και συνεργάτες της παράταξης.

Τα όμορφα εδέσματα, το καλό κρασί και η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε μας έδωσαν την ευκαιρία να χαλαρώσουμε, αλλά και να σφυρηλατήσουμε την ενότητά μας με το πείσμα για την τελική νίκη που μας διακρίνει όλους.

Ευχηθήκαμε όλοι καλή και ευλογημένη χρονιά μα προ πάντων τυχερή για την παράταξή μας!!! Προχωράμε δυνατά για την επόμενη πολύ μεγάλη δραστηριότητά μας που είναι στις 24 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet