Μ. Γώγου: Σας ενοχλεί το έργο της αντιπολίτευσης κ. δήμαρχε
Πολιτική

Μ. Γώγου: Σας ενοχλεί το έργο της αντιπολίτευσης κ. δήμαρχε

Με μία λιτή ανακοίνωση απαντά στον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσο Μαυρίδη σχετικά με τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου που εντάσσονται στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» η δημοτική παράταξη Κοινωνία Ενεργών Πολιτών (βλέπε δημοσίευμα «Τζογάρισε στην αποτυχία του προγράμματος των παιδ. σταθμών η κ. Γώγου»).

Η παράταξη, με επικεφαλής τη Μαρία Γώγου, παραθέτει πίνακα της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης) με βάση τον οποίο παιδικοί σταθμοί του Δήμου είχαν καταγραφεί στους προσωρινούς καταλόγους των μη επιλέξιμων δομών του προγράμματος.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Ναι κ. δήμαρχε είναι πολιτικό «ατόπημα»  η βούληση διενέργειας διαχειριστικού ελέγχου σε ένα νομικό πρόσωπο χωρίς ισολογισμούς, χωρίς διπλογραφικό και χωρίς Οργανισμό Εσωτερικών Υπηρεσιών. 

Ναι κ. δήμαρχε είναι πολιτικό «ατόπημα» η ενημέρωση των δημοτών, αλλά και της δημοτικής αρχής, για την αναγραφή του Δήμου μας στους προσωρινούς καταλόγους ως μη επιλέξιμος στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» μέχρι την παραμονή των αιτήσεων των γονέων, προς αφύπνισή σας για να συμπεριληφθεί στους οριστικούς πίνακες.

Ναι κ. δήμαρχε είναι πολιτικό «ατόπημα» η κριτική παρουσία της αντιπολίτευσης και το έργο που επιτελεί και αυτό σας ενοχλεί!

Υ.Γ.

Παιδικοί Σταθμοί Λυκόβρυσης - Πεύκης - πίνακας ΕΕΤΑΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet