Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης
Πολιτική

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της κόβει η παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στις 11:30 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μανόλης Αναγνωστάκης» στο ισόγειο του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης (Χρυσ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου).

Όπως επισημαίνει η παράταξη, επικεφαλής της οποίας είναι ο πρώην δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, προσκαλεί τους πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, «πέρα και επάνω από κομματικές προτιμήσεις, να παραστούν και να μοιραστούν ευχές και ιδέες για το παρόν και το μέλλον της πόλη μας, γιατί μας περιμένει μια δύσκολη περίοδος και απαιτείται πολλή δουλειά και κλίμα συνεννόηση και συνεργασίας».

Η πρόσκληση της Συμμαχίας Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης:

Τα μέλη και οι φίλοι της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών σας προσκαλούν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία θα γίνει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μανόλης Αναγνωστάκης», στο ισόγειο του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης (οδός Χρ. Σμύρνης) για να ανταλλάξουμε ευχές και ιδέες για τον Δήμο μας. Η παρουσία σας θα μας δώσει χαρά και δύναμη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet