Λαϊκή Συσπείρωση Λυκόβρυσης-Πεύκης: Οι πολίτες να ρίξουν στην κάλπη λευκό ή άκυρο
Πολιτική

Λαϊκή Συσπείρωση Λυκόβρυσης-Πεύκης: Οι πολίτες να ρίξουν στην κάλπη λευκό ή άκυρο

Η Λαϊκή Συσπείρωση Λυκόβρυσης – Πεύκης ευχαριστεί τους ψηφοφόρους που την εμπιστεύθηκαν στον α΄ γύρο των δημοτικών εκλογών ώστε να εκπροσωπείται στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης-Πεύκης με τρεις έδρες.

Παράλληλα, για τον β΄ γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών καλεί τους πολίτες να «καταδικάσουν την ασκούμενη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ. και του ΚΙΝ.ΑΛ. και τους υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες καταψηφίζοντας τους, ρίχνοντας στην κάλπη λευκό ή άκυρο».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης:

Η Λαϊκή Συσπείρωση Λυκόβρυσης-Πεύκης ευχαριστεί και χαιρετίζει τους χιλιάδες, όλους όσοι τη στήριξαν στη μάχη των δημοτικών, αλλά και περιφερειακών εκλογών. Ιδιαίτερα όσους έκαναν πρώτη φορά το βήμα και ειδικά τη νεολαία, που βρήκαν έκφραση μέσα από την ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο και την Περιφέρεια.

Η Λαϊκή Συσπείρωση συγκράτησε τις δυνάμεις τις και αύξησε την παρουσία της στο Δημοτικό Συμβούλιο κερδίζοντας μία ακόμα έδρα, μέσα σε κλίμα πόλωσης και συντηρητικοποίησης όπως εκφράστηκε και στις ευρωεκλογές που είχαν και πιο γενικευμένο πολιτικό χαρακτήρα.

Το κλίμα συμπόρευσης και στράτευσης σε αυτές τις εκλογές, που πολύς κόσμος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ενδιαφέρθηκε και άκουσε τις θέσεις μας, μας δίνει δύναμη για την επόμενη μέρα, για τις ερχόμενες μάχες. Ειδικά όσοι προβληματίστηκαν όμως δεν έκαναν το βήμα τους καλούμε να συμπορευτούν μαζί μας, στην πάλη για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής. Να πάρουν μέρος στην ανασύνταξη του εργατικού-λαϊκού κινήματος, να συμβάλλουν με τις δυνάμεις τους, στο να ορθώσει ο λαός ανάστημα.

Στον δεύτερο γύρο των εκλογών για τον Δήμο, αλλά και την Περιφέρεια, καλούμε τους ψηφοφόρους μας, αλλά και όλον τον λαό, να μην πέσει στην παγίδα του μικρότερου κακού, και να καταδικάσει την ασκούμενη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ. και του ΚΙΝ.ΑΛ. και τους υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες καταψηφίζοντας τους, ρίχνοντας στην κάλπη λευκό ή άκυρο. Να μην υποκύψουν σε ψεύτικα διλήμματα, αλλά να βάλουν μπροστά τις πραγματικές τους ανάγκες που δεν χωράνε, στον «ρεαλισμό» τους. Γιατί εμείς παράγουμε τον πλούτο όλου του κόσμου και σε εμάς πρέπει να ανήκει.

Οι δυνάμεις της Λαϊκής Συσπείρωσης, από την επόμενη κιόλας μέρα, οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και όσοι συστρατεύθηκαν μαζί της, θα μπουν στον αγώνα για την απόκρουση της αντιλαϊκής επίθεσης και πυξίδα την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet