Λυκόβρυση Πεύκη.-: Δεν εφησυχάζουμε κ. Μαυρίδη για το ημιτελές κλειστό της Λυκόβρυσης
Πολιτική

Λυκόβρυση Πεύκη.-: Δεν εφησυχάζουμε κ. Μαυρίδη για το ημιτελές κλειστό της Λυκόβρυσης

Μια «εφ’ όλης της ύλης» ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη Λυκόβρυση Πεύκη.-, με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Κωνστάντο, με αφορμή τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου 2018, όπου μεγάλο μέρος της συζήτησης μονοπώλησε το θέμα του ημιτελούς κλειστού γυμναστηρίου στη Λυκόβρυση.

Η δημοτική παράταξη, στην ανακοίνωσή της, αναφέρει ένα σύντομο ιστορικό της «περιπετειώδους» πορεία του συγκεκριμένου έργου, φθάνοντας στο σήμερα και εκφράζοντας τους φόβους της για το μέλλον της συγκεκριμένης αθλητικής εγκατάστασης, σε συνδυασμό και με το υπό σχεδιασμό υπερτοπικό εμπορικό κέντρο στην ίδια περιοχή, αλλά και την αποδέσμευση του ποσού των 500.000 ευρώ από το Ειδικό Τέλος Λυκόβρυσης που προορίζονται για την εν λόγω κατασκευή.

Ωστόσο, στην ανακοίνωση η Λυκόβρυση Πεύκη.- εξαπολύει νέα επίθεση στη στάση που κράτησε στη συγκεκριμένη συνεδρίαση η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, καθώς και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ γίνονται αναφορές και στο γενικότερο τοπικό πολιτικό κλίμα, περίπου 1,5 χρόνο πριν το στήσιμο των αυτοδιοικητικών καλπών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet