Λυκόβρυση Πεύκη 2020: Άτυπο Συμβούλιο διατελεσάντων προέδρων Κοινοτήτων & δημάρχων
Πολιτική

Λυκόβρυση Πεύκη 2020: Άτυπο Συμβούλιο διατελεσάντων προέδρων Κοινοτήτων & δημάρχων

Άτυπο Συμβούλιο διατελεσάντων προέδρων Κοινοτήτων και δημάρχων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης πρόκειται να συγκαλεί η παράταξη Λυκόβρυση Πεύκη 2020 εφόσον εκλεγεί να διοικήσει τον Δήμο μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Ιωάννου, επισημαίνει τα εξής:

Στην εκδήλωσή μας τον περασμένο Ιούνιο για τα τέταρτα γενέθλιά μας ο επικεφαλής της παράταξής μας, Παν. Ιωάννου, ανακοίνωσε τρεις πρωτοβουλίες της κίνησής μας οι οποίες θα συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας και την καλύτερη επίλυση των προβλημάτων του. Ήδη έχουμε ανακοινώσει τις δύο πρώτες και σήμερα ανακοινώνουμε την τρίτη πρότασή μας την οποία θεωρούμε πολύ πρωτοποριακή, αλλά συγχρόνως δίνουμε την ευκαιρία σε προηγούμενους προέδρους Κοινότητας και διατελέσαντες δημάρχους να καταθέτουν σε άτυπες συναντήσεις με τον δήμαρχο τις ανεκτίμητες εμπειρίες τους από την αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων του Δήμου μας.

Σχεδιάγραμμα της παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη 2020 για το άτυπο συμβούλιο διετελεσάντων προέδρων Κοινοτήτων και δημάρχων

Εμείς θεωρούμε τους διατελέσαντες προέδρους και δημάρχους ανεκτίμητες αξίες γνώσεων και εμπειριών και επιθυμούμε να τους δώσουμε τις ευκαιρίες να καταθέτουν γνώμες και εμπειρίες, βοηθώντας και συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτόν τον δήμαρχο στη λήψη καίριων αποφάσεων στα δύσκολα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο Δήμος μας. Πιστεύουμε ακράδαντα πως όλοι οι διατελέσαντες πρόεδροι και δήμαρχοι, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, συνέβαλαν αποφασιστικά στη λειτουργία του Δήμου μας και έλυσαν προβλήματα τόσο της καθημερινότητας των συμπολιτών μας όσο και προώθησαν θεσμικά την επίλυση δύσκολων αυτοδιοικητικών καταστάσεων για την πόλη μας.

Αυτήν ακριβώς τη γνώση επιθυμούμε, έξω από κάθε σκοπιμότητα, να προωθήσουμε. Θα είναι αναμφισβήτητα πολύτιμη. Το άτυπο αυτό Συμβούλιο θα συνεδριάζει δύο φορές τον χρόνο κάθε πρώτη Δευτέρα του μηνός Μαΐου και Δεκεμβρίου κάθε έτους ή έκτακτα όταν υπάρχει προς επίλυση ένα πολύ σοβαρό ζήτημα ή ακόμα όταν το ζητήσουν τέσσερις από τους επτά παλαιούς δημάρχους. Αυτό εξωθεσμικά, καθώς και όλες οι άλλες μας προηγούμενες πρωτοβουλίες θα τηρηθούν απαρέκκλητα και με κάθε ειλικρινή διάθεση, διότι έτσι πιστεύουμε πως υλοποιούμε έμπρακτα το κεντρικό μας σύνθημα «Ενωμένοι Μπορούμε». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet