Λυκόβρυση Πεύκη 2020: Ένα Δημοτικό Συμβούλιο που… καίει
Πολιτική

Λυκόβρυση Πεύκη 2020: Ένα Δημοτικό Συμβούλιο που… καίει

Πολύ μεγάλη σημασία για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 9 Ιουνίου 2015, σύμφωνα με τη δημοτική ομάδα Λυκόβρυση Πεύκη 2020.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Ένα Δημοτικό Συμβούλιο που καίει

Μέσα στον χρόνο που πέρασε πραγματοποιήθηκαν αρκετά Δημοτικά Συμβούλια οι συνεδριάσεις των οποίων άφησαν χαρακτηριστικά και ανεξίτηλα τα ίχνη τους στη μνήμη των συμπολιτών μας, αυτών φυσικά που παρακολουθούν τα όσα συμβαίνουν στον Δήμο μας. Σ΄ αυτές τις συνεδριάσεις εξελίχθηκαν γεγονότα και καταστάσεις που άλλοτε προήγαγαν τα δημοτικά δρώμενα και άλλοτε απογοήτευσαν και λύπησαν τους συμπολίτες μας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο όμως της 9ης Ιουνίου 2015 έχει πολύ μεγάλη σημασία για την πόλη μας. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξής του έχουν σημαντικότητα και σημασία τεράστια και απαιτούν νηφαλιότητα, αφοσίωση και υπευθυνότητα από όλους τους δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων αποφεύγοντας άγονους και ατέρμονους διαξιφισμούς οι οποίοι ταλαιπωρούν τις διαδικασίες και δείχνουν ανευθυνότητα από τους συμμετέχοντες.

Στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει να ληφθούν οπωσδήποτε αποφάσεις  ιδίως στα θέματα που καίνε! Ας δώσουν χρόνο οι δημοτικοί σύμβουλοι στα θέματα αυτά και ας περιορίσουν τα εκτός ημερήσιας διάταξης, έστω και προσωρινά, προκειμένου να δαπανηθεί ο γόνιμος χρόνος στην ουσία της καυτής κύριας θεματολογίας. Είναι μεγάλη ανάγκη να γίνει αυτό και απαραίτητη προϋπόθεση γόνιμης και εποικοδομητικής λειτουργίας.

Πιστεύουμε πως ο έμπειρος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα πράξει το καθήκον του, αλλά χρειάζεται και τη συμβολή και συμπαράσταση όλων των δημοτικών συμβούλων συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης. Είμαστε βέβαιοι πως το μπορούν όταν το θελήσουν ειλικρινά. Οι συμπολίτες μας το περιμένουν και το αξίζουν πραγματικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet