Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: Γιατί να είμαι ανάμεσα στους υποψηφίους του Παναγιώτη Ιωάννου
Πολιτική

Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: Γιατί να είμαι ανάμεσα στους υποψηφίους του Παναγιώτη Ιωάννου

Τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να συστρατευθεί ένας πολίτης με την παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 και τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Ιωάννου και να είναι υποψήφιος σύμβουλος μαζί της αναλύει η παράταξη.

Συγκεκριμένα, επισημαίνει τα εξής:

Γιατί να είμαι ανάμεσα στους υποψηφίους του Παναγιώτη Ιωάννου και του συνδυασμού Λυκόβρυση – Πεύκη 2020

3 μήνες μακριά από τις Δημοτικές Εκλογές 2019 και την ανάδειξη νέων διοικήσεων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση όλης της χώρας και στον Δήμο μας και οι εκλογικοί συνδυασμοί ξεκίνησαν να ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια.

Οι ενδείξεις σήμερα μιλάνε για περίπου εννέα (!!) συνδυασμούς που θα διεκδικήσουν τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Πώς όμως ένας ενεργός πολίτης του Δήμου μας θα πάρει την απόφαση με ποιον υποψήφιο δήμαρχο θα συστρατευθεί;

Πώς θα διαλέξει ποιος είναι ο συνδυασμός που πραγματικά θα προσφέρει στον Δήμο και θα τον προσεγγίζει για να προσφέρει ενέργεια και χρόνο για το κοινό καλό της περιοχής μας;

Γιατί ανάμεσα σε αυτή την πλειάδα των υποψηφίων θα ξεχωρίσει σαν υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Ιωάννου και σαν συνδυασμό τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020;

Επιγραμματικά και μόνο μερικά σημεία, που τονίζουν την διαφορετικότητα και γεννούν την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο μας:

Ο Παναγιώτης Ιωάννου δεν «ξεφύτρωσε» σαν τα μανιτάρια 3-4 μήνες πριν τις Δημοτικές Εκλογές. Ο ίδιος και ο συνδυασμός Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 έχουν πολυετή παρουσία στον Δήμο και στα κοινά και ιδιαίτερα ο Συνδυασμός την τελευταία 5ετία, χωρίς αξιώματα και φανφάρες, εργάζονται με στόχο τον εντοπισμό των προβλημάτων του Δήμου, σε κάθε γειτονιά της Λυκόβρυσης, της Άνω και Κάτω Πεύκης, του Ηλιακού Χωριού και την εκπόνηση προγράμματος και ενεργειών για ρεαλιστική και συναινετική επίλυσή τους.

Ο Παναγιώτης Ιωάννου δεν προήλθε από «παρθενογένεση», δεν είναι «παιδί κάποιου κομματικού σωλήνα», που φανερά ή «σαν λύκος με προβιά» έρχεται να πάρει τον Δήμο, που το κόμμα του νομίζει ό,τι δικαιούται. Δεν έρχεται για να μπορέσει το κόμμα του να «μετρήσει τα κουκιά» στον Δήμο μας, φανερά ή καλυμμένα, και μετά να αποτραβηχθεί στην αδράνεια και την ελλειμματική διακυβέρνηση, αλλά με ξεκάθαρο στόχο την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, συγκεκριμένα και δίνοντας λύσεις στα προβλήματα τους και όχι – μόνον – στους δείκτες και τους αριθμούς, που ευημερούν σε βάρος της ζωής των πολιτών και στοχεύοντας στον εξορθολογισμό και στην παραγωγική αξιοποίηση των δημοτικών τελών.

Ο Παναγιώτης Ιωάννου δεν διαλέγει τους συνεργάτες του και τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του με βάση «τα κουκιά» και ποιος είναι «βαρόνος» ή «βαρονίσκος», «παλαιάς κοπής πολιτικός», που άλλοι συνδυασμοί στρατολογούν, νομίζοντας ότι αυτοί οι υποψήφιοι «κουβαλάνε» μαζί τους τόσους σταυρούς και τόσα ψηφοδέλτια. Ναι, τις προηγούμενες φορές, αυτοί οι υποψήφιοι απέκτησαν αναγνωρισιμότητα, εξελέγησαν και εκπροσώπησαν τους πολίτες στον Δήμο. Το αποτέλεσμα όμως ποιο ήταν; Επέλυσαν τα προβλήματα των πολιτών; Μείωσαν τα δημοτικά τέλη, όπως υποσχόντουσαν πριν εκλεγούν; Εκσυγχρόνισαν τον Δήμο; Μια συζήτηση με τους κατοίκους σε όλο τον Δήμο είναι αρκετή για να δώσει αρνητικές  απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά.

Ο Παναγιώτης Ιωάννου δεν διάλεξε και ούτε θα συνεχίσει να διαλέγει συνεργάτες με «παρελθόν» στην ένταση, στα πάθη, στις συγκρούσεις, στις φατρίες των τοπικών δρώμενων, που έχουν να λογοδοτήσουν σε μηχανισμούς ή κέντρα, επίσημους ή ανεπίσημους, που μετά την εκλογή τους θα μεταπηδούν από εδώ και από εκεί, τυχοδιωκτικά και ανάλογα με τα προσωπικά τους συμφέροντα ή ενδιαφέροντα.

Ο Παναγιώτης Ιωάννου φέρνει νέους συνεργάτες, άφθαρτους, με όρεξη για να δουλέψουν, με πάθος για να προσφέρουν, με γνώσεις για να αναλύσουν και να επιλύσουν, με γνώμονα την τοπική πραγματικότητα και το τοπικό καλό. Η πλειάδα των συνεργατών του, παλιοί ή νεότεροι, έρχονται με τα κατάλληλα προσόντα, που η σύγχρονη τοπική αυτοδιοίκηση απαιτεί.

Το κλίμα που επικρατεί μεταξύ των εθελοντών, των συνεργατών και των υποψηφίων είναι φιλικό έως αδελφικό, με αλληλοεκτίμηση, σύμπνοια και χρήση επιχειρημάτων, με όρεξη για δουλειά και στόχους κοινούς, χωρίς «συντροφικά αλληλομαχαιρώματα», χωρίς ανταγωνισμούς, χωρίς διάθεση να «ρίξει ο ένας τον άλλο», όπως βλέπουμε σε άλλους συνδυασμούς γύρω μας. Το ενδιαφέρον είναι η νίκη για το καλό του Δήμου και όχι τα «προσωπικά βιλαέτια».

O Παναγιώτης Ιωάννου δεν έρχεται με σωρεία υποσχέσεων, που πίσω τους κουβαλάνε προσωπικά συμφέροντα και που συνήθως μένουν ανεκπλήρωτες, αλλά με πρόθεση και διάθεση να αφουγκραστεί τους συμπολίτες του, να «σηκώσει τα μανίκια» μαζί με τους συνεργάτες του και να χτίσουν όλοι μαζί έναν καλύτερο, αποδοτικότερο και λειτουργικότερο Δήμο.

Ο Παναγιώτης Ιωάννου έρχεται να εκσυγχρονίσει το Δήμο εφαρμόζοντας ένα νέο μοντέλο Διοίκησης, το οποίο θα λύνει τα προβλήματα του πολίτη άμεσα και όχι χρονίζοντας τα μέσα στα γρανάζια της γραφειοκρατίας ή στα συρτάρια του Δήμου «εξαργυρώνοντας» εκδουλεύσεις.

Ποια όμως είναι η κεντρική ειδοποιός διαφορά αυτών των Δημοτικών Εκλογών πέραν της μάχης του «παλιού και αναποτελεσματικού» με το «νέο και ελπιδοφόρο»;

Οι επόμενες Δημοτικές Εκλογές θα διεξαχθούν με την απλή αναλογική.

Κανένας από τους υποψηφίους ή τους συνδυασμούς δεν θα διαθέτει πλασματικές πλειοψηφίες μετά τις εκλογές.

Τα προβλήματα, η επίλυση τους, οι αποφάσεις για την τεχνοκρατική ανάλυσή τους και αντιμετώπισή τους, θα απαιτούν συναίνεση, μετριοπάθεια, γνωστικό αντικείμενο, εργατικότητα, ενδιαφέρον για τον πολίτη.

Εσύ, ενεργέ πολίτη του Δήμου μας, που σε ενδιαφέρουν τα κοινά, σε ενδιαφέρει «η ουσία και όχι η διαδικασία», σε ενδιαφέρει ο τόπος και οι άνθρωποι που ζουν εδώ και είσαι χωρίς κομματικές παρωπίδες, δεν φοράς «χρωματιστά γυαλιά», νιώθεις και είσαι ανεξάρτητος από κέντρα και μηχανισμούς, έχεις γνώσεις και εργατικότητα, έχεις ανιδιοτέλεια, ρομαντισμό αλλά και ρεαλισμό,

Σε καλούμε κοντά μας!

Έλα να γνωρίσεις τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020.

Έλα να γνωρίσεις τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Ιωάννου.

Έλα να γνωρίσεις τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του.

Συζήτησε μαζί μας, διαφώνησε ή συμφώνησε, φέρε μας τις ιδέες σου – ανοικτά και χωρίς προκαταλήψεις – και γίνε Ένας από εμάς.

Συστρατεύσου με τον Παναγιώτη Ιωάννου και τον συνδυασμό Λυκόβρυση – Πεύκη 2020.

Έλα να δουλέψεις μαζί μας για ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο μας, με τη βοήθεια του Θεού και την σκληρή, «έξυπνη» και αποτελεσματική δουλειά μας.

Συμπλήρωσε την φόρμα που ακολουθεί για να γίνεις εθελοντής του σνδυασμού μας ή συνεργάτης – υποψήφιος (http://www.lp2020.com/ethelontes-lp2020/).

Έλα στα γραφεία μας Λεωφόρος Ειρήνης 21 Πεύκη ή στείλε email στο [email protected] ή τηλεφώνησε στο 6944 308390.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet