Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: Είμαστε έτοιμοι για δράση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο
Πολιτική

Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: Είμαστε έτοιμοι για δράση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο

Με δύο έδρες θα εκπροσωπείται στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης ο συνδυασμός Λυκόβρυση – Πεύκη 2020.

Συγκεκριμένα ο συνδυασμός, με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Ιωάννου, συμμετείχε στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, συγκέντρωσε ποσοστό 5.60% (787 ψήφοι) και εξέλεξε δύο δημοτικούς συμβούλους μεταξύ των υποψηφίων του και συγκεκριμένα τον επικεφαλής του, Παναγιώτη Ιωάννου και τον Αθανάσιο Πιπερίγκο.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο συνδυασμός κάνει λόγο για «προεκλογική εκστρατεία που διακρίθηκε για τη Λυκόβρυση Πεύκη 2020 από πολιτικό πολιτισμό που επέδειξε ο συνδυασμός».

Παράλληλα, ο συνδυασμός επισημαίνει:

Οι ανωτέρω σύμβουλοι θα εκπροσωπήσουν τον συνδυασμό για την επόμενη τετραετία στα Δημοτικά Συμβούλια και θα εργαστούν για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων και τη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας.

Ο συνδυασμός συντασσόμενος με τον αντίστοιχο συνδυασμό του εκλεγέντος δημάρχου κ. Αναστασίου Μαυρίδη, σε κοινή προγραμματική συμφωνία, έχει ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια, ώστε να είναι καθ’ όλα έτοιμος για δράση και προσφορά από 1ης Σεπτεμβρίου μετά και την ορκωμοσία των εκλεγέντων δημοτικών συμβούλων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet