Λυκόβρυση-Πεύκη 2020: Είναι ανάγκη να εμπεδωθεί το κλίμα συναίνεσης
Πολιτική

Λυκόβρυση-Πεύκη 2020: Είναι ανάγκη να εμπεδωθεί το κλίμα συναίνεσης

Παρέμβαση για το προεκλογικό κλίμα, εκτός κι εντός των δημοτικών παρατάξεων κάνει ο δημοτικός συνδυασμός Λυκόβρυση-Πεύκη 2020.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

Η πόλη μας σιγά-σιγά  αποκτά το προεκλογικό της κλίμα με τα διάφορα εκλογικά κέντρα των διαφόρων παρατάξεων να ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο. Όλα δείχνουν ότι η ατμόσφαιρα συναίνεσης και πολιτικού πολιτισμού θα κυριαρχήσει και σε αυτές τις εκλογές, σύμφωνα πάντα με τις προεκλογικές δεσμεύσεις και συμφωνίες των αρχηγών τους. Είναι ανάγκη να εμπεδωθεί αυτή η τακτική από όλους μας, εάν θέλουμε να υποστηρίζουμε ότι ενδιαφερόμαστε πραγματικά για την πόλη μας και τα προβλήματά της και όχι μόνο για το προσωπικό μας όφελος ή τις υποτιθέμενες καιροσκοπικές μας επιδιώξεις.

Όμως δεν φτάνει μόνο αυτό! Είναι ανάγκη να υπάρχει και ενδοπαραταξιακή συναίνεση και κλίμα σεβασμού και υποχωρητικότητας. Μέσα σε κάθε δημοτική παράταξη υπάρχουν υποψήφιοι που έχουν τη δική τους ο καθένας δυναμική, προσωπική προβολή και αίγλη. Αυτό αναμφισβήτητα δεν ακυρώνει σε καμία περίπτωση το κλίμα συναίνεσης, αλληλεγγύης και αλληλοσεβασμού που είναι ανάγκη να επικρατεί ενδοπαραταξιακά, γιατί είναι η βασική προϋπόθεση επιτυχίας του συνδυασμού, τον οποίο παρακολουθούν και κρίνουν όλοι οι συμπολίτες μας. Άλλωστε και η συστράτευσή μας σε μια συγκεκριμένη παράταξη δηλώνει ότι εκ των προτέρων συμφωνούμε με τα άτομα με τα οποία θα δώσουμε τον κοινό μας προεκλογικά αγώνα, με στόχο την επιτυχία, η οποία σε αντίθετη περίπτωση είναι αμφιλεγόμενη. Μέσα σε κάθε δημοτική παράταξη πρέπει να υπάρχει κλίμα θεμιτού ανταγωνισμού και διαφάνειας.

Θα ήταν για τη δημοτική παράταξη Λυκόβρυση-Πεύκη 2Ο20 σχήμα ανακόλουθο και επίορκο συνάμα, να μην υπάρχει αυτό το κλίμα που περιγράψαμε πιο πάνω. Διαρκώς τονίζουμε, χρόνια τώρα, ότι είναι ανάγκη να εκλεγούν οι άριστοι και αυτοί που θα δώσουν τη ζωή τους ολόκληρη στο κοινό καλό της πόλης μας. Συνεργούντος και του νέου εκλογικού νόμου, είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα εκλεγούν αυτοί που οι συμπολίτες μας με την ψήφο τους πλειοδοτικά θα επιλέξουν.

Στη δική μας παράταξη και καυχόμεθα γι’ αυτό, δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα, γιατί απλώς όλοι μας είμαστε άνθρωποι που συστρατευτήκαμε στο κεντρικό σύνθημά μας ότι Ενωμένοι Μπορούμε!

Τέλος, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, για μια ακόμη φορά, ότι είμαστε ένας πραγματικά ανεξάρτητος συνδυασμός, δεν υπάρχει καμία υποστήριξη από κανένα κόμμα, καμία ομάδα, κανέναν καθοδηγητή και αυτό είναι καθαρό, γιατί όπως θα δείτε άλλες παρατάξεις στον Δήμο μας έχουν και ένα κόμμα που υπάρχει και τις στηρίζει (Ν.Δ., ΚΚΕ, ΚΙΝ.ΑΛ., ΣΥΡΙΖΑ) εμείς έχουμε κοντά μας μόνο τους συμπολίτες που θέλουν την αλλαγή στον Δήμο τώρα.  

Αυτό είναι το πιστεύω μας και αυτό το όραμά μας με το οποίο θα φθάσουμε μέχρι το τέλος του προεκλογικού μας αγώνα, στις 2 Ιουνίου 2019, πιστεύοντας ακράδαντα ότι οι συμπολίτες μας θα επιβραβεύσουν, γιατί το γνωρίζουν αναμφισβήτητα, το ήπιο, αξιοπρεπές και προ πάντων αληθινό κλίμα που επικρατεί ανάμεσά μας. Γιατί έχουμε ορκιστεί ότι όπως όμορφα και αγνά ξεκινήσαμε πριν 5 χρόνια, έτσι θα τελειώσουμε την προσπάθειά μας.

Το ευχόμαστε σε όλους αυτό!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet