Λυκόβρυση Πεύκη 2020: Θετική η δήλωση του δημάρχου για το ΚΟΙΠΑΠ
Πολιτική

Λυκόβρυση Πεύκη 2020: Θετική η δήλωση του δημάρχου για το ΚΟΙΠΑΠ

Το γραφείο Τύπου της δημοτικής ομάδας Λυκόβρυση Πεύκη 2020 επαινεί τη δήλωση του δημάρχου της πόλης σχετικά με τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει για τον διαχειριστικό έλεγχο στον Νομικό Πρόσωπο Παιδία – Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη (ΚΟΙΠΑΠ), μέσω της ανακοίνωσης που ακολουθεί:

Πριν  λίγες μέρες  γράψαμε με λόγια σκληρά για το ατόπημα του Δημοτικού Συμβουλίου να μην επιτρέψει, με τις ψήφους κυρίως της πλειοψηφίας, αλλά και μέρος συμβουλών της μειοψηφίας, τον διαχειριστικό έλεγχο στο ΚΟΙΠΑΠ! Αυτό το θεωρήσαμε αυτοδιοικητικό έγκλημα σε συνάρτηση πάντα με τους δύσκολους και  γεμάτους αμφιβολίες και ερωτηματικά καιρούς μας που ταλανίζουν όλους μας.

Στο τέλος όμως της παρέμβασής μας υποστηρίξαμε ότι θα είναι ηρωισμός εκ μέρους της δημοτικής Αρχής η αναγνώριση του λάθους και η διόρθώσή του. Θεωρούμε ότι η  δήλωση του κ. Δημάρχου για το θέμα αυτό αποκαθιστά την ηθική και κοινωνική πλευρά του θέματος, ανεβάζοντας το προσωπικό του κύρος, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι  να επισημάνουμε πως  αφήνει εκτεθειμένους  τους δημοτικούς  συμβούλους.

Επίσης υποστηρίξαμε τότε ότι θα είμαστε οι πρώτοι που θα επαινέσουμε τη ενέργεια αυτή και το πράττουμε με τη σημερινή μας παρέμβαση, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως η φωνή μας και η  γραφίδα μας δεν διακατέχεται από στείρα αντιπολιτευτική διάθεση, γιατί απλώς δεν είναι αυτός ο σκοπός μας. Εμείς αγωνιζόμαστε για το καλό του Δήμου και των συμπολιτών μας.

Αναμένουμε την υλοποίηση των δηλώσεων της δημοτικής Αρχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet