Λυκόβρυση Πεύκη 2020: «Το Δ.Σ. να είναι σύμβολο ενότητας»
Πολιτική

Λυκόβρυση Πεύκη 2020: «Το Δ.Σ. να είναι σύμβολο ενότητας»

Τις ελπίδες και τις προσδοκίες της από τον νέο δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσο Μαυρίδη, καθώς και από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, καταθέτει η ομάδα προβληματισμού Λυκόβρυση Πεύκη 2020, με την ακόλουθη ανακοίνωσή της.

1η Σεπτεμβρίου 2014! Η αφετηρία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας. Και επειδή κάθε αφετηρία κρύβει ελπίδες και προσδοκίες για το καλύτερο πάντα, αυθόρμητα αλλά ουσιαστικά καταθέτουμε τις σκέψεις μας προς τη νέα δημοτική αρχή συλλογικά, πιστεύοντας πως απηχούν ένα μεγάλο μέρος, αν όχι όλο, των σκεπτόμενων πολιτών της πόλης μας οι οποίοι αναμένουν το δημιουργικά αυτονόητο στα δημοτικά της δρώμενα.

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας πρέπει να είναι σύμβολο ενότητας. Σαφώς θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και θέσεις, αλλά ΠΑΝΤΑ πρέπει να πρυτανεύει η ενότητα. Όλοι είμαστε πολίτες της ίδιας πόλης που έχει τα ίδια προβλήματα για όλους μας. Οι λύσεις τους, που καλείται το νέο Δημοτικό Συμβούλιο να επεξεργάζεται κάθε φορά, πρέπει να είναι απαλλαγμένες από μικροπαραταξιακά συμφέροντα, καιροσκοπισμούς και ανιδιοτελείς τάσεις, τις οποίες όλοι οι πολίτες έχουν απορρίψει πλέον ανεπιστρεπτί, τοποθετώντας τις προσδοκίες τους σε ό,τι νέο και φρέσκο ψήφισαν πριν περίπου τρεις μήνες.

Βαρύ το φορτίο των εκλεγμένων! Δεν είναι εύκολο πάντα αυτό. Αλλά είναι αναγκαίο και επιβεβλημένο προκειμένου το νέο Δημοτικό Συμβούλιο να γράψει τη δική του μοναδική ιστορία, γιατί η ενότητα είναι η αποκλειστική προϋπόθεση για δημιουργία και σύνθεση απόψεων και ρηξικέλευθων και πρωτοποριακών αποφάσεων τις οποίες έχει τόσο ανάγκη η πόλη μας.

Να είστε βέβαιοι αξιότιμοι κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι πως ο λαός της πόλης μας ανεβαίνει τον Γολγοθά του με καρτερία και υπομονή και δεν έχει πια περίσσευμα δυνάμεων να υπομένει άγονους και ατέρμονες διαξιφισμούς και αντεγκλήσεις χωρίς νόημα και ουσία! Οι πολίτες απαιτούν προτάσεις και λύσεις που θα ανακουφίσουν την καθημερινότητά τους, θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους ανεβάζοντας την πόλη μας κοινωνικά, πνευματικά πολιτιστικά και οικονομικά. Το μέλλον σας ανήκει για να αποδείξετε πως αγαπάτε πραγματικά την πόλη μας και ενδιαφέρεστε ειλικρινά και άδολα για αυτήν. Είναι μεγάλη η τιμή που σας έδωσαν οι πολίτες, αλλά πολύ μεγαλύτερη η ευθύνη που αναλαμβάνετε απέναντί τους. Μην ξεχνάτε πως αποφασίζετε γι΄ αυτούς και εν ονόματι αυτών! Η αντιπροσωπευτική Δημοκρατία που μας δίδαξαν οι προηγούμενες γενιές είναι η τέλεια εκδοχή της, αλλά και η δυσκολότερη!

Κύριε δήμαρχε! Ως πρώτος πολίτης της πόλης μας θα απολαμβάνετε κύρος και σεβασμό από όλους όταν πράγματι συμβάλλετε με όλες σας τις δυνάμεις στην υλοποίηση όλων όσων προαναφέρθηκαν. Διαθέτετε αναμφισβήτητα εμπειρία και μεγάλη γνώση γι΄ αυτούς τους στόχους. Οι προηγούμενες θητείες σας σε όλες τις θέσεις ευθύνης του Δήμου μας εγγυώνται την επιτυχία σας, αρκεί να το θελήσετε και να πιστέψετε στους στόχους σας. Άλλωστε ο ηγέτης από αυτά τα δύσκολα αλλά κατορθωτά φαίνεται!

Η δημοτική μας ομάδα «Λυκόβρυση Πεύκη 2020» με κάθε ειλικρινή διάθεση θα παρακολουθεί, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, τις προσπάθειές σας και θα επιβραβεύει με γενναιοδωρία τα καλά σας επιτεύγματα, αλλά θα επιτιμά και θα κατακρίνει τα τυχόν ολισθηρά σας βήματα τα οποία απευχόμεθα με όλη μας την ψυχή! Θα είμαστε στο πλευρό σας όταν και όποτε μας το ζητήσετε.

Σας ευχόμαστε ειλικρινά και πηγαία ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ και ο Θεός μαζί σας!!!

Από το γραφείο Τύπου

Λυκόβρυση Πεύκη 2020

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet