Μάριος Ψυχάλης και Γιάννης Ιωαννίδης: Μαζί… βάζουμε τον Δήμο Μπροστά
Πολιτική

Μάριος Ψυχάλης και Γιάννης Ιωαννίδης: Μαζί… βάζουμε τον Δήμο Μπροστά

Όπως ήδη είχαμε ενημερώσει τους αναγνώστες από χθες, ένας νέος δημοτικός συνδυασμός δημιουργήθηκε στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Μάριος Ψυχάλης και Γιάννης Ιωαννίδης ενώνουν τις δυνάμεις τους και βγάζουν τον Δήμο Μπροστά με θετικό πρόσημο…

Οι επικεφαλής των συνδυασμών Δήμος Μπροστά και Μαζί Λυκόβρυση-Πεύκη δημιουργούν τον νέο συνδυασμό Δήμος Μπροστά+ και αναφέρουν στην πρώτη ανακοίνωσή τους:

Ξεκινήσαμε από διαφορετικές διαδρομές να διεκδικήσουμε τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης, ωστόσο μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα. Θέλουμε να δούμε τη Λυκόβρυση και την Πεύκη να συν-υπάρχουν αρμονικά,  να συν-εργάζονται δημιουργικά, να συν-ταυτίζονται με γνώμονα το κοινό καλό του Δήμου.

Στο ξεκίνημά μας δηλώσαμε ανοιχτοί σε κάθε υγιή και παραγωγική δύναμη της τοπικής κοινωνίας μας, πρόθυμοι να συν-ενωθούμε με όσες και όσους θέλουν να ζήσουν σε έναν Δήμο που αφουγκράζεται τις ανάγκες τους, λαμβάνει υπόψη του τις ανησυχίες τους, διευκολύνει την καθημερινότητά τους, «οικοδομεί» το αύριο που αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Ωστόσο, οι καλές προθέσεις πρέπει να αποδεικνύονται και στην πράξη. Ακριβώς αυτό κάνουμε σήμερα. Υπερβαίνοντας προσωπικές φιλοδοξίες, αφήνοντας στο περιθώριο κόμματα, χρώματα και εξαρτήσεις, πιστεύοντας ότι η ουσιαστική ένωση Λυκόβρυσης και Πεύκης ξεκινά από εμάς τους ίδιους, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, θέτουμε υπό κοινό πλαίσιο ανθρώπους, ιδέες και δράσεις και βγαίνουμε ενωμένοι Μπροστά, για να δώσουμε στον Δήμο μας το θετικό πρόσημο που του λείπει.

Ο κοινός δημοτικός συνδυασμός μας Δήμος Μπροστά+ είναι πλέον γεγονός. Ας γίνει η αφορμή για ένα ουσιαστικό νέο ξεκίνημα, για την εκκίνηση μιας αυτοδιοικητικής διαδρομής, πέρα από φανατισμούς, διχασμούς, απαξιώσεις, αλλά με πάθος, θέληση και προσήλωση στο κοινό μας μέλλον σε Λυκόβρυση και Πεύκη.

Το πρώτο, αλλά ουσιαστικό βήμα, για τη δημιουργία ενός πραγματικά ενωτικού, ανεξάρτητου δημοτικού συνδυασμού έγινε. Στο χέρι όλων μας είναι να κάνουμε και τα επόμενα, ώστε τον προσεχή Σεπτέμβριο να ανοίξουμε ένα καινούργιο κεφάλαιο στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Ένα κεφάλαιο που θα γράψουμε από κοινού…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet