Μαρία – Κατερίνα Χατζηαναστασίου: Η νεότερη υποψήφια της Λυκόβρυσης – Πεύκης 2020
Πολιτική

Μαρία – Κατερίνα Χατζηαναστασίου: Η νεότερη υποψήφια της Λυκόβρυσης – Πεύκης 2020

Η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 ανακοίνωσε τη Μαρία – Κατερίνα Χατζηαναστασίου ως υποψήφια κοινοτική σύμβουλο στη Δημοτική Ενότητα Πεύκης. Μέχρι σήμερα, είναι η νεότερη σε ηλικία υποψήφια (22/10/1996), όπως αναφέρει η παράταξη, προσθέτοντας ότι «αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα, προσβλέποντας ότι η νέα γενιά η οποία θα στελεχώσει την παράταξή μας θα προσφέρει με όρεξη και δημιουργική προοπτική τον καλύτερο εαυτό της».

Η κ. Χατζηαναστασίου είναι απόφοιτη του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου Αθηνών, από το τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας. Έχει παρακολουθήσει ιδιαίτερα και αξιόλογα οικονομικά μαθήματα, ευελπιστώντας ότι με τις γνώσεις της και την εργατικότητά της θα προσφέρει αξιόλογο έργο στον Δήμο μας, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η νέα υποψήφια μιλά αγγλικά και γαλλικά και η πτυχιακή εργασία της – όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση – «την καθιστά πολύτιμη συνεργάτιδα στο Δήμο καθώς σχετίζεται με θέματα επίκαιρα της σύγχρονης οικονομικής πραγματικότητας».

«Έχει για την ηλικία της αξιόλογη επαγγελματική και εργασιακή εμπειρία, πολύ απαραίτητη για τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Την υποδεχόμαστε με αγάπη και ελπίδα εθελοντικής, ασυμβίβαστης και ανιδιοτελούς προσφοράς στην παράταξή μας» καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet