Με τη Συμμαχία Πολιτών η Φραντζέσκα Αλεξοπούλου
Πολιτική

Με τη Συμμαχία Πολιτών η Φραντζέσκα Αλεξοπούλου

Με την παράταξη Συμμαχία Πολιτών, του υποψηφίου δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, συμπορεύεται η Φραντζέσκα Αλεξοπούλου.

Στην ανακοίνωση της παράταξης αναφέρεται σχετικά με τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα:

Η μεγάλη μας παράταξη βαδίζει προς τη νίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου έχοντας ως αρχή την ενότητα, τη συνεργασία και τη συνεννόηση για το καλό του τόπου μας. Βαδίζει αποφασισμένη και δυνατή με κεντρικό της μήνυμα το «Ενώνουμε δυνάμεις». Κάτι που γίνεται στην πράξη όπως συνέβη με τη συνεργασία της με τη δημοτική παράταξη Λυκόβρυση Πεύκη.-, γεγονός που έχει δώσει μεγαλύτερο αέρα νίκης,

Στη Συμμαχία Πολιτών, που είναι η μοναδική ανεξάρτητη παράταξη από κόμματα και συμφέροντα, αφού δεν έχει ούτε επίσημα ούτε ανεπίσημα στηρίξεις πολιτικές, μετέχουν υγιείς δυνάμεις της πόλης μας, δυνάμεις της δράσης, της εργασίας, των γραμμάτων, της επιστήμης, του αθλητισμού και πολλοί νέοι στα αυτοδιοικητικά. Συμμετέχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι «ένα είναι το κόμμα, τα προβλήματα του πολίτη».

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, πρόεδρος των Ελλήνων Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) και υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης υποδέχθηκε στη Συμμαχία Πολιτών τη Φραντζέσκα Αλεξοπούλου, μια γνωστή στο πανελλήνιο συγγραφέα παιδικών βιβλίων.  

«Υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά την αγαπημένη συγγραφέα των παιδιών Φραντζέσκα Αλεξοπούλου. Η συμμετοχή της δίνει μεγαλύτερη δύναμη στην παράταξή μας, η οποία πλέον είναι στα μεγάλα φαβορί για την επικράτηση. Η Φραντζέσκα κατοικεί στην Πεύκη κι έχει δυο γιούς. Ο ένας σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο και ο άλλος είναι μαθητής του 2ου Γυμνασίου Πεύκης. Αγαπά τα παιδιά, τις τέχνες και το γράψιμο. Είναι ένας άνθρωπος που προσθέτει πολλά. Δεν είναι τυχαίο ότι πραγματοποιεί δεκάδες ομιλίες σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία όλης της χώρας» τόνισε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Από την πλευρά της η Φραντζέσκα Αλεξοπούλου δήλωσε: «Με χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου να πάρω ενεργά μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Εκτιμώ τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο για το σπουδαίο έργο και έκανε ως δήμαρχος στην Πεύκη και για τη διεθνή επαγγελματική του καριέρα. Είπα ναι γιατί θέλω να προσφέρω κι εγώ ώστε να χτίσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας. Η πόλη μας έχει ανάγκη όλες και όλους, πρέπει να είμαστε ενωμένοι».

Η Φραντζέσκα Αλεξοπουλου έχει εκδώσει 15 βιβλία με γνωστούς εκδοτικούς οίκους, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Παιδί και Δημιουργία» για παιδιά με αιματολογικές παθήσεις και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΙΠΑΠ. Επίσης, έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet