Με τη Συμμαχία Πολιτών ο Στέλιος Λαμπιθιανάκης
Πολιτική

Με τη Συμμαχία Πολιτών ο Στέλιος Λαμπιθιανάκης

Με την παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, κατεβαίνει ως δημοτικός σύμβουλος ο Στέλιος Λαμπιθιανάκης, εκλεγμένο σήμερα μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Πεύκης.

«Ο Στέλιος είναι ένας δημιουργικός πολίτης που κατοικεί στην Πεύκη μαζί με τους γονείς του εδώ και περίπου 40 χρόνια. Είχε έλθει όταν ο πατέρας του ανέλαβε διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος. Σκηνοθέτης στο επάγγελμα, με μακρά θητεία στην ΕΡΤ και διπλωματούχος στην ηλεκτρική κιθάρα, έχει πολλές ευαισθησίες στα θέματα της πόλης και ιδιαιτέρως στον αποκλεισμό της πρόσβασης των ΑμεΑ, αφού και ο ίδιος είναι Άτομο με Αναπηρία. Του εύχομαι καλή δύναμη στον αγώνα του για μια καλύτερη και ανθρώπινη πόλη» τόνισε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, μετά τη συνάντησή του με τον νέο υποψήφιο.

Από την πλευρά του, ο κ. Λαμπιθιανάκης δήλωσε:

«Αποφάσισα να δώσω το παρών μου μαζί με τη Συμμαχία Πολιτών και τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια για έναν Δήμο ανθρώπινο, φιλικό στο περιβάλλον και καινοτόμο. Με τον πολίτη με άποψη και όραμα. Για μια δημοτική αρχή με εμπειρία, λογική και ευαισθησία. Με πρακτικές λύσεις για τους δημότες και το περιβάλλον και χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς».

»Δυστυχώς, στον Δήμο μας υπάρχει θέμα με την πρόσβαση των ΑμεΑ και τα επικίνδυνα πεζοδρόμια. Οι υποσχέσεις του δημάρχου για έργα βελτίωσης των πεζοδρομίων έμειναν για πέντε χρόνια μόνο υποσχέσεις. Και μιλάμε για θέματα αυτονόητα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet