Με τους Πολίτες σε Δράση Λυκόβρυση-Πεύκη Μαζί συμπορεύεται ο Κ. Διαμαντόπουλος
Πολιτική

Με τους Πολίτες σε Δράση Λυκόβρυση-Πεύκη Μαζί συμπορεύεται ο Κ. Διαμαντόπουλος

Την ενεργό συμμετοχή του στον δημοτικό συνδυασμό Πολίτες σε Δράση Λυκόβρυση-Πεύκη Μαζί και τη στήριξή του στον υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Κατσαρό, εκφράζει ο Κώστας Διαμαντόπουλος.

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Διαμαντόπουλος αναφέρει:

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ήταν για μένα σε όλη τη διάρκεια της ενήλικης ζωής μου μια αυτονόητη επιλογή ως πολίτης και ένα καθήκον απέναντι σε αυτά που θεωρούσα σωστά ως άνθρωπος.

Ταυτόχρονα, ζώντας για 30 χρόνια στον Δήμο μας, γνωρίζω από τη μια πόσο δραματικά μπορεί να βλάψει τον προαστιακό του χαρακτήρα και την καθημερινότητα των κατοίκων μια λάθος απόφαση ή μια αμέλεια της δημοτικής αρχής και από την άλλη πόσα πολλά χρωστάμε ως κάτοικοι σε μεμονωμένους πολίτες και συλλογικές κινήσεις πολιτών, που έδρασαν με στόχο την υπεράσπιση της ποιότητας ζωής, απέναντι σε κινδύνους που προέρχονταν από ιδιωτικά συμφέροντα και από την κακή λειτουργία της κεντρικής διοίκησης.  

Με γνώμονα τα παραπάνω, συμμετέχω ενεργά στη δημοτική παράταξη Πολίτες σε Δράση Λυκόβρυση -Πεύκη Μαζί. Μία νέα δημοτική παράταξη που θεωρεί ότι η υπόθεση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με όρους συμμετοχής, δημοκρατίας, διαφάνειας και αποτελεσματικότητας, αποτελεί το πρώτο ζητούμενο και διεκδικεί για τους δημότες ενεργό ρόλο στις αποφάσεις που επηρεάζουν την καθημερινότητά και τις γειτονιές μας.

Άξιος επικεφαλής αυτής της συλλογικής προσπάθειας είναι ο Ηλίας Κατσαρός! Ένας άνθρωπος που η ζωή του, η κοινωνική του παρουσία και η επαγγελματική του δραστηριοποίηση είναι ταυτισμένες με τον Δήμο μας. Ένας έξυπνος και μετριοπαθής άνθρωπος, του οποίου η προσήλωση στη έννοια της δημοκρατίας, η πίστη στην ιδέα της συνεννόησης και η αποδεδειγμένη του ικανότητα στη χρηστή διοίκηση, αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την επόμενη μέρα στον Δήμο μας. Ιδιαίτερα σήμερα, που ο θεσμικός μετασχηματισμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προάγει τη συνεργασία και την ενεργή συμμετοχή, απέναντι στην παλιά λογική της στείρας αντιπαράθεσης και της ανάθεσης.

Με αυτό το σκεπτικό, μια ομάδα άξιων συμπολιτών μας επέλεξε σε αυτή την προσπάθεια για την αναγέννηση και την πραγματική πρόοδο του Δήμου μας, ως πρώτο μεταξύ ίσων, τον Ηλία Κατσαρό και τάχθηκε ανεπιφύλακτα στο πλευρό του! Με το ίδιο σκεπτικό, σας καλώ όλους να τον επιλέξετε ως τον επόμενο δήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet