Μ. Γώγου προς Μ. Πατούλη: «Ε! Όχι κυρία μου!»
Πολιτική

Μ. Γώγου προς Μ. Πατούλη: «Ε! Όχι κυρία μου!»

Για «μεγάλο θράσος» της προέδρου του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη Κοινωνία Ενεργών Πολιτών, απαντώντας σε προηγούμενη ανακοίνωση του ΠΕΑΠ (βλέπε δημοσίευμα ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ: «Φτάνει πια. Ελάτε να χτίσουμε μαζί τη συνέχεια του ΠΕΑΠ»).

Η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, με επικεφαλής τη Μαρία Γώγου, κατηγορεί την κα Μ. Πατούλη για προκλητικότητα, υποκρισία και φαρισαϊσμό, σύμφωνα με την ακόλουθη ανακοίνωση.

Έχει όρια η υποκρισία;

Είναι πράγματι ευχάριστο να ανακαλύπτει σήμερα η πρόεδρος του ΠΕΑΠ κα Μαρίνα Πατούλη, τη σύνθεση, τις ευθύνες που απορρέουν από την άσκηση διοίκησης και τα δημοκρατικά καθήκοντα όλων μας.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί επιτέλους ανακάλυψε η πρόεδρος ότι στη διοίκηση του ΠΕΑΠ υπάρχει συνέχεια, δομή και ευθύνες.

Όμως κα Πατούλη,

  • Η σύνθεση δεν γίνεται με διασπορά συκοφαντικών φημών και καθημερινής σπίλωσης των πολιτικών σας αντιπάλων!
  • Οι ευθύνες δεν κρύβονται σε διπλανά γραφεία, αλλά παρουσιάζονται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου!
  • Το δημοκρατικό καθήκον καθενός αιρετού που κατέχει θέση ευθύνης είναι να απαντά στις ερωτήσεις που του θέτουν,  να απολογείται και να παρουσιάζει το όποιο έργο του στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι να μετατρέπεται σε φυγά!

Όμως, κα πρόεδρε, καλές είναι οι γενικόλογες αναφορές περί διαφάνειας, δημοκρατίας και άλλων χαρακτηρισμών, που σε καμία περίπτωση δεν έχετε δείξει ότι τους εννοείται (ανθρωποκεντρικός προσανατολισμός, οικονομικός εξορθολογισμός, κ.λπ.), αλλά καταντούν αστείες όταν αυτές προέρχονται από ανθρώπους που μέχρι σήμερα έχουν περιφρονήσει κάθε θεσμό, που «ενημερώνουν» με μονολόγους δια μέσου του Τύπου και με αδιαφανή στοιχεία και που χωρίς να έχουν  σε καμιά περίπτωση παρουσιάσει τις αποχρώσεις ενδείξεις κακοδιαχείρισης  στο ΠΕΑΠ να διενεργούν διαχειριστικό έλεγχο!

Κυρία πρόεδρε, θέλει πράγματι μεγάλο θράσος, μετά από όλα αυτά, να μας καλείται χωρίς ντροπή, χωρίς αίσθηση της θέσης σας και χωρίς να έχετε κατανοήσει τον κατήφορο που εδώ και εφτά μήνες βαδίζετε, να κάνουμε την «υπέρβαση», εμείς; να «αποκτήσουμε πνεύμα συνεργασίας», εμείς; να μην «αφήνουμε υπονοούμενα αριστερά και δεξιά», εμείς; να μη κινούμεθα «ως εισαγγελείς», εμείς;

Ε! Όχι κυρία μου! Πόσο περισσότερο προκλητικός μπορεί να γίνει κανείς; Πόσο περισσότερο υποκριτής; Πόσο περισσότερο φαρισαίος; Πόσο περισσότερο μπορεί κανείς να ζει και να κινείται στον μικρόκοσμό του και να πιστεύει ότι είναι το κέντρο του κόσμου!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet