Μ. Γώγου: «Προσπάθεια παραπλάνησης της κοινής γνώμης από τον δήμαρχο»
Πολιτική

Μ. Γώγου: «Προσπάθεια παραπλάνησης της κοινής γνώμης από τον δήμαρχο»

Για «επικοινωνιακή προσπάθεια παραπλάνησης της κοινής γνώμης» του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης κάνει λόγο η παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, με επικεφαλής τη Μαρία Γώγου, με αφορμή συνάντηση του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη με τους επικεφαλής της μειοψηφίας με θέμα τον προϋπολογισμό του Δήμου (βλέπε δημοσίευμα Συνάντηση Τ. Μαυρίδη με επικεφαλής μειοψηφίας για τον προϋπολογισμό).

«Παρωδία διαλόγου» χαρακτηρίζει τη συνάντηση η παράταξη και επισημαίνει ότι η κ. Γώγου κάλεσε τον δήμαρχο να αποσύρει την αύξηση των δημοτικών φόρων, όπως αναφέρει η ακόλουθη ανακοίνωση.

Χθες (σ.σ. Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014) γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη επικοινωνιακής προσπάθειας παραπλάνησης της κοινής γνώμης του Δήμου μας.

Μετά την προχθεσινή σύγκλιση της Επιτροπής Διαβούλευσης, από την οποία δεν προέκυψε κάποιο αποτέλεσμα, ακολούθησε χθες και μια έκτακτη συνάντηση των επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών με πρωτοβουλία του δημάρχου κ. Μαυρίδη.

Μια συνάντηση χωρίς ατζέντα, χωρίς πρόταση και κυρίως χωρίς διάθεση εκ μέρους του δημάρχου για ουσιαστική συζήτηση του μείζονος θέματος της αύξησης των δημοτικών φόρων στη Πεύκη.

Μια παρωδία διαλόγου, όπου ο δήμαρχος έκανε φανερό σε όλους μας, ότι ο μοναδικός του στόχος ήταν να πείσει τους κατοίκους του Δήμου μας ότι συνδιαλέγεται συζητώντας με την αντιπολίτευση. Μια προσπάθεια που όμως φέρνει για εκείνον αντίθετα αποτελέσματα, μιας και οι πολίτες είναι πλέον υποψιασμένοι και δεν πέφτουν πλέον εύκολα θύματα παρόμοιων παλαιοκομματικών επικοινωνιακών τεχνασμάτων.

Με την ευκαιρία όμως αυτή, η επικεφαλής της παράταξής μας κ. Μαρία Γώγου, πρότεινε στον δήμαρχο να αποσύρει την αύξηση των δημοτικών φόρων και μετά να συζητήσουμε επί του προϋπολογισμού. Σε αντίθετη περίπτωση αναλαμβάνει την ευθύνη και το κόστος αυτής του της απόφασης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet