Μ. Πάγκαλος: «Καμία δαπάνη για την τελετή ορκωμοσίας»
Πολιτική

Μ. Πάγκαλος: «Καμία δαπάνη για την τελετή ορκωμοσίας»

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μανόλης Πάγκαλος, απαντά, με επιστολή του, στην πρόταση του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ.-, Δημήτρη Κωνστάντου, να καλυφθούν τα έξοδα της ορκωμοσίας των νέων αιρετών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης με έξοδα των ίδιων των παρατάξεων (βλέπε δημοσίευμα Δ. Κωνστάντος: «Να καλύψουμε εξ ιδίων τα έξοδα ορκωμοσίας»).

Ο κ. Μ. Πάγκαλος συντάσσεται υπέρ της λογικής του κ. Δ. Κωνστάντου της άνευ κόστους τελετής έναρξης του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά αντιτίθεται στην κάλυψη των δαπανών από τις παρατάξεις, καθώς θεωρεί τουλάχιστον άστοχη οποιαδήποτε δαπάνη που προωθεί δημόσιες σχέσεις.

Ακολουθεί η επιστολή:

Προς
τον κ. Δημήτρη Κωνστάντο

Αγαπητέ Δημήτρη,

Σχετικά με την επιστολή σου με θέμα τα «Έξοδα τελετής ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής» και των απόψεων που εκφράζεις σε αυτήν, σε ενημερώνουμε ότι συντασσόμαστε στη λογική της άνευ κόστους τελετής έναρξης του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Πράγματι, σε αυτές τις κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που ζούμε, είναι τουλάχιστον άστοχη οποιαδήποτε δαπάνη που προωθεί δημόσιες σχέσεις και μάλιστα σε μια τελετή πιθανόν αδιάφορη στον κοινό πολίτη.

Ως προς την εναλλακτική πρότασή σου, της κάλυψης των εξόδων από τους συνδυασμούς, μας βρίσκει αντίθετους, γιατί και αυτή αντίκειται στη λογική της άποψης που προηγήθηκε.

Συμφωνούμε στη βάση «καμία δαπάνη για τέτοιες εκδηλώσεις».

Θεωρούμε, ότι η πρωτοβουλία σου να ανοίξεις το θέμα είναι θετικότατη και τοποθετεί θεμέλια διαβούλευσης των παρατάξεων και ορθής ενημέρωσης του πολίτη, γεγονός αναγκαίο στον τόπο μας για να αναπτυχθεί και η προσπάθεια συμμετοχής του πολίτη στα κοινά, πράγμα που η απερχόμενη Δημοτική Αρχή αγνόησε επιδεικτικά.

Με εκτίμηση

Για την Ριζοσπαστική Ανατροπή Λυκόβρυσης – Πεύκης
Μανόλης Στ. Πάγκαλος

Δείτε το αρχείο της επιστολής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet