Μ. Τραγάδη: Εθισμένος στα ψέματα ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης
Πολιτική

Μ. Τραγάδη: Εθισμένος στα ψέματα ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Με αφορμή τον διορισμό γενικού γραμματέα Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης από τον δήμαρχο της πόλης, στις 15 Δεκεμβρίου 2020 και την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην παράταξη Δήμος Μπροστά+ και τη δημοτική αρχή, η Μαρία Τραγάδη, τακτικό μέλος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης-Πεύκης και μέλος του συνδυασμού σημειώνει ότι «ο Τάσος Μαυρίδης κρύβεται πίσω από το γραφείο Τύπου του Δήμου».

Ειδικότερα, η κ. Τραγάδη αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Ο Τάσος Μαυρίδης με απόφαση του στις 15/12/2020 διόρισε στην θέση του γενικού γραμματέα του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης τον μετακλητό του υπάλληλο. 

Σημειώνεται ότι ο μετακλητός υπάλληλος του Τάσου Μαυρίδη  που αναβαθμίστηκε σε γενικό γραμματέα του Δήμου, θα έχει μηνιαίες αποδοχές 2.560 ευρώ. 

Ο Τάσος Μαυρίδης μην αντέχοντας την δημοσιότητα που έλαβε η «αξιοκρατική» και «διαφανής» τοποθέτηση του υπαλλήλου του σε γενικό γραμματέα του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, εξέδωσε ένα δελτίο Τύπου κρυπτόμενος πίσω από το γραφείου Τύπου του Δήμου. Τα όσα υποστηρίζει ο Τάσος Μαυρίδης είναι ανακριβή. Για αυτόν τον λόγο καλούμε τον Τάσο Μαυρίδη να απαντήσει στις εξής εύλογες ερωτήσεις, για τις οποίες δεν έγραψε λέξη:

  1. Ποια είναι η εργασιακή προϋπηρεσία του υπαλλήλου του Τάσου Μαυρίδη που διορίστηκε γενικός γραμματέας;
  2. Κάθε νόμιμη προκήρυξη-πρόσκληση αποτελεί δημόσιο έγγραφο. Ποιος είναι ο αριθμός πρωτοκόλλου της προκήρυξης-πρόσκλησης που αναφέρεται ο Τάσος Μαυρίδης για την θέση του γενικού γραμματέα του Δήμου; 
  3. Γιατί δεν δημοσίευσε την πρόσκληση σε όλο τον τοπικό Τύπο, ειδικά στις ηλεκτρονικές εκδόσεις των εφημερίδων για να τύχει δημοσιότητας; Αντίθετα γιατί επέλεξε να την δημοσιεύσει σε μια μόνο εφημερίδα και μόνο στην έντυπη έκδοση και μάλιστα την ημέρα που το συγκεκριμένο φύλλο δεν διανέμεται στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης; 
  4. Γιατί η απόφαση διορισμού του υπαλλήλου του Τάσου Μαυρίδη με αρ. πρωτ: 52556/16-12-2020 δεν αναφέρει στα έχοντας υπόψιν τη «δήθεν» προκήρυξη-πρόσκληση που αναφέρεται ο Τάσος Μαυρίδης; 
  5. Άξιο απορίας πως για μια θέση με αποδοχές 2.560€ βρέθηκε μόνο μια υποψηφιότητα και μάλιστα του υπαλλήλου του Τάσου Μαυρίδη. 

Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να ανατίθενται υπεραρμοδιότητες σε έναν υπάλληλο του Τάσο Μαυρίδη, παρακάμπτοντας κάθε αρχή διαφάνειας, αξιοκρατίας και δημοκρατικής νομιμοποίησης. Αφήνουμε στην κρίση των κατοίκων και των δημοτών τις βλαπτικές αποφάσεις της δημοτικής αρχής. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet