Μ. Τραγάδη: Λύνουν και δένουν οι… «μεταγραφές» στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης
Πολιτική

Μ. Τραγάδη: Λύνουν και δένουν οι… «μεταγραφές» στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Το τακτικό μέλος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης-Πεύκης, μέλος της παράταξης Δήμος Μπροστά+ Μαρία Τραγάδη, κάνει τη δική της εκτίμηση και ερμηνεύει ανακοίνωση νεαρού δημοτικού συμβούλου, ο οποίος, σύμφωνα με την κ. Τραγάδη ενημέρωσε, μέσω ανάρτησης, για την ανεξαρτητοποίησή του από τον συνδυασμό στον οποίον ανήκει.

Ειδικότερα, η κ. Τραγάδη αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Όσοι παρακολουθούν τα γεγονότα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης, σίγουρα δεν πλήττουν. Αυτή η «μεταγραφική» περίοδος φαίνεται να κλείνει με ένα ακόμα σπάσιμο «συμβολαίου» και αυτή την φορά από παράταξη της μειοψηφίας, που δεν είναι αντιπολίτευση. 

Πιο συγκεκριμένα, χθες (15/10) ανακοινώθηκε στα social media, ότι δημοτικός σύμβουλος, νεαρός σε ηλικία, αποφάσισε να γίνει ανεξάρτητος. Δικαίωμα του κάθε ενός να αυτοπροσδιορίζεται, όπως κρίνει σωστό, αλλά εδώ δημιουργείται ένας προβληματισμός. 

Ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος, επί ένα και πλέον έτος, δεν έχει βγάλει «κιχ», δεν έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά αντιθέτως έχει ψηφίσει το σύνολο των εισηγήσεων του δημάρχου Μαυρίδη

Μπορεί να του είναι δύσκολο να τοποθετηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά δεν τον έχει απασχολήσει να γράψει ούτε μια αράδα λέξεων για τόσα προβλήματα που ταλανίζουν τον Δήμο μας. 

Ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος γιατί ανεξαρτητοποιείται; Μήπως διαφώνησε με την πολιτική της δημοτικής παράταξης που ανήκε; Φυσικά όχι, διότι πάντα ευθυγραμμίζεται με την παράταξή του και την παράταξη του δημάρχου Μαυρίδη. 

Μήπως πρόκειται να διαφωνεί από εδώ και στο εξής με την παλαιά παράταξή του και την παράταξη του δημάρχου Μαυρίδη; Φυσικά όχι και αυτό είναι βέβαιο. 

Ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος ανεξαρτητοποιείται, διότι σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα αναλάβει θέση ευθύνης από τον δήμαρχο Μαυρίδη, παίζοντας το προσφιλές και παιχνίδι του δημάρχου, τις «μουσικές καρέκλες». 

Ο ευτελισμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν έχει όρια, όχι μόνο όταν παλαιές καραβάνες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μας θυμίζουν γιατί χρεοκόπησε η χώρα και γιατί θα χρεοκοπήσει ξανά, αλλά κυρίως όταν οι νέοι άνθρωποι γίνονται χειρότεροι από αυτούς που κατηγορούν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet