Νέα επίθεση και 4 ερωτήματα προς τον δήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης από την παράταξη Δήμος Μπροστά+
Πολιτική

Νέα επίθεση και 4 ερωτήματα προς τον δήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης από την παράταξη Δήμος Μπροστά+

Με μια συνολική επίθεση στο πρόσωπο του δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, μέσω του γραμματέα της Γιώργου Στιβαχτή, επέλεξε να απαντήσει η δημοτική παράταξη Δήμος Μπροστά+, με επικεφαλής τον Μάριο Ψυχάλη, στην πρόσφατη ανακοίνωση της παράταξης του δημάρχου Η Πόλη της Ζωής μας.

Στην ανακοίνωσή του ο γραμματέας της παράταξης του κ. Ψυχάλη αναφέρει:

«Για μια ακόμα φορά ο Τάσος Μαυρίδης κατάφερε να εκπλήξει αρνητικά την κοινή γνώμη του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης.

»Ο Τάσος Μαυρίδης έχει πετύχει να είναι κάτοχος πολλών αρνητικών ρεκόρ, μεταξύ των οποίων είναι η μακρά απουσία του από τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, καθώς απουσιάζει σχεδόν από τα μισά Δημοτικά Συμβούλια, αποτελώντας τον μοναδικό δήμαρχο στο πανελλήνιο που δεν εμφανίζεται στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων. 

»Επιπλέον, ο Τάσος Μαυρίδης κατάφερε να χάσει εκατοντάδες ψηφοφόρους μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης Κυριακής, γεγονός που τον καθιστά τον μοναδικό δήμαρχο σε όλη την επικράτεια που το καταφέρνει αυτό.

»Πλέον, πρόσφατα πέτυχε το εξής μοναδικό φαινόμενο στο πανελλήνιο. Στις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου έστησε μια εξέδρα μόνο για τον εαυτό του, απαγορεύοντας στο σύνολο των θεσμικών φορέων που εκπροσωπούν την πόλη μας να παρασταθούν. Βεβαίως, εξαίρεση αποτελούσαν οι τέσσερις ιερείς των ενοριών μας, που μας τιμούν με την παρουσία τους.

»Τελικά, όπως προκύπτει από τα προσωπικά δελτία Τύπου, ο Τάσος Μαυρίδης στοχοποιεί προσωπικά τον Μάριο Ψυχάλη. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι η αδυναμία προβολής ουσιαστικού έργου, με την παράλληλη κατάρρευση της καθημερινότητας των πολιτών, όπως η καθαριότητα, ο φωτισμός και η προσβασιμότητα στις δημοτικές δομές από ΑμεΑ.

»Ας απαντήσει ο Τάσος Μαυρίδης εάν και γιατί έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον πρώην δημοτικού συμβούλου, ζητώντας του δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

»Ας απαντήσει ο Τάσος Μαυρίδης εάν και γιατί δεν εισπράττει ο Δήμος εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ληξιπρόθεσμα που έχουν δημιουργηθεί από επιχείρηση κατά τη θητεία του.

»Ας απαντήσει ο Τάσος Μαυρίδης εάν και γιατί έχει χάσει την πλειοψηφία σε αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου σε θέματα που αφορούν τόσο την Λυκόβρυση όσο και την Πεύκη.

»Ας απαντήσει ο Τάσος Μαυρίδης εάν και γιατί δεν χορηγεί έγγραφα σε κατοίκους της Πεύκης, με αποτέλεσμα να λαμβάνει γραπτές αναφορές από τον Συνήγορο του Πολίτη.

»Προτείνουμε στον Τάσο Μαυρίδη να αρχίσει να αναζητά τη νέα του επαγγελματική απασχόληση, διότι το “επάγγελμα του δημάρχου” που έχει επιλέξει να κάνει λήγει σύντομα, προς ανακούφιση δημοτών, κατοίκων και επιχειρήσεων του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet