Νέο μέλος της παράταξης Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 ο Γ. Παπαδόπουλος
Πολιτική

Νέο μέλος της παράταξης Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 ο Γ. Παπαδόπουλος

Ένα νέο μέλος απόκτησε η παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020, επικεφαλής της οποίας είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Ιωάννου.

Πρόκειται για τον κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, τον οποίο η παράταξη καλωσορίζει σημειώνοντας τα εξής:

Η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση υποδέχεται σήμερα στην ομάδα της ένα εκλεκτό μέλος της, τον κ. Παπαδόπουλο Γεώργιο, κάτοικο Πεύκης με λαμπρές σπουδές και πολυσχιδή προσφορά στον χώρο των επιχειρήσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η επιστημονική του κατάρτιση αφενός, αλλά και η πολυποίκιλη επαγγελματική του εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις σε πολύ αξιόλογες επιχειρήσεις, εγγυώνται την αποτελεσματική προσφορά του στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μας, ιδιαίτερα στα του Δήμου μας, όταν η παράταξή μας γίνει δημοτική Αρχή μετά τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019. 

Αλλά και τα εξωεπαγγελματικά του ενδιαφέροντα δείχνουν μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα με έκδηλη την εθελοντική προσφορά στα κοινά που τόσο η πόλη μας έχει ανάγκη.

Υποδεχόμαστε με πολύ χαρά, λοιπόν, τον Γιώργο Παπαδόπουλο στις τάξεις των εθελοντικά εργαζομένων στη δημοτική μας ομάδα, αλλά και στη στράτευση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet