Οι νέοι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτική

Οι νέοι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Τους νέους αντιδημάρχους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης όρισε ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης.

Ειδικότερα, αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών αναλαμβάνει ο Αντώνης Τσελέντας, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας ο Δημήτρης Κοκορόσκος, κατά τόπον αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης και Καθαριότητας – Πρασίνου και αναπληρωτής δημάρχου ο Παναγιώτης Μπόλλας, αντιδήμαρχος εκπαίδευσης, κοινωνικής πολιτικής και εθελοντισμού ο Γιώργος Καρύμπας και κατά τόπον αντιδήμαρχος κοινότητας Πεύκης ο Παναγιώτης Ιωάννου, ο οποίος θα έχει την εποπτεία του γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, των Διεθνών σχέσεων του Δήμου, της Επιχειρηματικότητας και των θεμάτων που αφορούν στις υπηρεσίες του γραφείου Δημότη και Επικοινωνίας των Δημοτών.

Επίσης ο κ. Μαυρίδης ανακοινώνει ότι θα προτείνει για πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον Κώστα Νικολιδάκη

O δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης προέβη στην εξής δήλωση σχετικά με τον ορισμό των νέων αντιδημάρχων του:

«Ευχαριστώ θερμά τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, τον Κώστα Νικολιδάκη, τον Παναγιώτη Πανταζή και τον Νίκο Γκαραβέλλα για τη σημαντική συνεισφορά τους κατά τη θητεία τους σε θέσεις αντιδημάρχων. Συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό στην επίτευξη των στόχων που είχαμε θέσει στην πρώτη θητεία μας.

»Στους νέους αντιδημάρχους εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Μαζί με τα άλλα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου όλων των παρατάξεων, θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πολιτών της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, οι οποίοι, με την ψήφο τους, μας έχουν τοποθετήσει εδώ. Ο στόχος μας ως δημοτική αρχή είναι και σε αυτή τη θητεία να γινόμαστε κάθε ημέρα καλύτεροι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet