Ορκίστηκε η νέα δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρία – Μαρήλια Νικολαΐδου
Πολιτική

Ορκίστηκε η νέα δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρία – Μαρήλια Νικολαΐδου

Ορκίστηκε στις 11/7 από τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριο Ψυχάλη για το αξίωμα της δημοτικής συμβούλου η Μαρία – Μαρήλια Νικολαΐδου, πρώτη επιλαχούσα της παράταξης της πλειοψηφίας.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε: «Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στη Μαρία – Μαρήλια Νικολαΐδου. Οι γνώσεις της για την πόλη και η εργατικότητά της την χαρακτηρίζουν και είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρει πολλά στην πόλη μας».

Από την πλευρά της η νέα δημοτική σύμβουλος εμφανώς συγκινημένη τόνισε: «Ήταν καλοκαίρι του 2016 όταν πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά του Δήμου μας. Με ενδιέφερε γιατί ήταν ο τόπος που γεννήθηκα και είχα την διάθεση να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και τον χρόνο μου για το κοινό καλό. Και έτσι και έγινε όλα αυτά τα χρόνια. Και έφτασε σήμερα η στιγμή να ορκίζομαι δημοτική σύμβουλος. Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου που με εμπιστεύθηκαν σε αυτήν την θέση και εγώ θα συνεχίσω με το ίδιο ενδιαφέρον να εργάζομαι για το κοινό καλό, την προστασία και την εξέλιξη του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet