Ουδείς υποψήφιος δήμαρχος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Λυκόβρυσης – Πεύκης 2020
Πολιτική

Ουδείς υποψήφιος δήμαρχος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Λυκόβρυσης – Πεύκης 2020

Ουδείς εκ των υποψηφίων δημάρχων στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της παράταξης Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 για μια συνάντηση σε ταβέρνα της περιοχής, για μια χαλαρή συνάντηση.

Αυτό αναφέρει η ίδια η παράταξη που είχε λάβει την πρωτοβουλία της συνάντησης, σημειώνοντας στην ανακοίνωσή της:

Είναι αλήθεια ότι η παράταξή μας μερικές φορές σκέπτεται και ενεργεί παρορμητικά, αλλά πάντα με ειλικρίνεια και σεβασμό προς όλους. Είναι αλήθεια ότι σκεπτόμαστε με γνώμονα το μέλλον της πόλης μας, χωρίς να υπολογίζουμε θυσίες ή κόστος. Είναι αλήθεια ότι ενεργούμε ατενίζοντας το μέλλον του Δήμου μας μετά τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, όταν η νέα δημοτική αρχή θα αναγκασθεί να κυβερνήσει συναινετικά και με κουλτούρα πολιτικής συνεννόησης, ακόμα και με τους πιο σκληρούς της αντιπάλους.

Όλα αυτά μας ώθησαν να προβούμε σε μια πρόσκληση αγάπης, συμφιλίωσης και πολιτικού πολιτισμού προς τους μέχρι τώρα δηλωμένους υποψηφίους δημάρχους όλων των παρατάξεων που θα διεκδικήσουν την ψήφο των συμπολιτών μας, πίνοντας ένα ποτήρι κρασί και ευχόμενοι προς όλους τους πολίτες της πόλης μας καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος 2019. Έτσι, τόσο απλά και ειλικρινά, χωρίς καμιά υστεροβουλία ή κακόβουλη πρόθεση.

Δυστυχώς απογοητευτήκαμε! Κανείς από τους προσκληθέντες δεν προσήλθε στο κάλεσμά μας, ένα κάλεσμα και μια παρουσία που θα δήλωνε ότι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι της πόλης μας έχουν απόλυτα συνειδητοποιήσει πως η εκλογική μάχη θα διεξαχθεί με εντελώς νέα δεδομένα αφενός, αλλά και το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα καλεί σε αναγκαστικές και θεμελιακές συναινέσεις πρωτόγνωρες για τα μέχρι τώρα δημοτικά δεδομένα.

Εμείς πάντως και με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τους καλέσαμε σε  ένα κάλεσμα ειλικρινούς αγάπης και συμφιλίωσης. Είχαμε και  την υπομονή να τους περιμένουμε στην ταβέρνα «Τα Πεύκα» στην Πεύκη μέχρι εξαντλήσεως του προβλεπόμενου χρόνου. Πιστεύουμε πως όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα δικαιωθούμε για την πρωτοβουλία μας αυτή, όσο και αν τότε θα είναι αργά. Ο χρόνος πλησιάζει και η ετυμηγορία των συμπολιτών μας θα επιβραβεύσει την όμορφη αυτή πρωτοβουλία μας. Εμείς συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι μόνο με την ενότητα όλων των δυνάμεων, την συνεργασία και τη σύνθεση των θέσεων, θα κάνουμε τον Δήμο μας καλύτερο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet