Ο Βαγγέλης Φατσής στη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης
Πολιτική

Ο Βαγγέλης Φατσής στη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης

Με τη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου ο Βαγγέλης Φατσής.

Σχετικά με τη νέα αυτή υποψηφιότητα η παράταξη, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, επισημαίνει τα εξής:

Η μεγάλη και ανεξάρτητη δημοτική μας παράταξη, η Συμμαχία Πολιτών είναι πανέτοιμη από κάθε πλευρά. Στη σύνθεσή της προστέθηκαν νέα στελέχη και όλοι μαζί προχωράμε μπροστά για μια ανθρώπινη πόλη, με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, με καινοτόμες δράσεις και με ιδιαίτερο βάρος στην τρίτη ηλικία και τη νέα γενιά. Προχωράμε με στόχο ένα καλύτερο αύριο των παιδιών μας.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών, υποδέχτηκε στη μεγάλη ομάδα της παράταξης τον Βαγγέλη Φατσή, ένα ικανό στέλεχος της τοπικής κοινωνίας της Λυκόβρυσης, ο οποίος μετέχει για πρώτη φορά στα δημοτικά πράγματα.

«Καλωσορίζουμε σήμερα τον Βαγγέλη Φατσή και του ευχόμαστε καλή δουλειά μαζί με τους άλλους συνεργάτες. Θεωρούμε αναγκαίο για το καλό του τόπου να υπάρξει μια νέα εποχή στη διοίκηση του Δήμου μας. Δυστυχώς χάθηκαν πολλές ευκαιρίες και γυρίσαμε πίσω, αντί να πάμε μπροστά. Ο Βαγγέλης Φατσής είναι παλιός κάτοικος της Λυκόβρυσης και γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα της πόλης. Επίσης έχει όρεξη για δουλειά, όρεξη για προσφορά. Χρειαζόμαστε τέτοιους ανθρώπους» δήλωσε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

Με τη σειρά του ο Βαγγέλης Φατσής ανέφερε:

«Με ευχαρίστηση αποδέχτηκα την πρόσκληση του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου. Δεν διεκδικώ θέσεις, παρά μόνο μια, αυτή του απλού στρατιώτη. Θα βοηθήσω ουσιαστικά τη μεγάλη ομάδα μας».

Ο Βαγγέλης Φατσής είναι ελεύθερος επαγγελματίας και είναι πατέρας δύο κοριτσιών 15 και 12 ετών. Κατάγεται από προσφυγική οικογένεια και είναι κάτοικος της Λυκόβρυσης από το 1973.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet