Ο Γιάννης Θεοχαρίδης στον συνδυασμό Λυκόβρυση-Πεύκη 2020
Πολιτική

Ο Γιάννης Θεοχαρίδης στον συνδυασμό Λυκόβρυση-Πεύκη 2020

Ο συνδυασμός Λυκόβρυση-Πεύκη 2020 ανακοινώνει την προσθήκη στο ψηφοδέλτιό της του γηγενούς Πευκιώτη και με προσφυγική καταγωγή, Γιάννη Θεοχαρίδη.

Ο κ. Θεοχαρίδης είχε από νωρίς ενασχόληση με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο (Α.Ο. Μαγκουφάνας, ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης) ως αθλητής και αργότερα (Α.Ο. Λυκόβρυσης, Γ.Σ. Αμαρουσίου, Απόλλων Σμύρνης) ως προπονητής και στη συνέχεια υπεύθυνος Ακαδημιών και τεχνικός διευθυντής.

Παράλληλα, αποφοίτησε από τη ΣΕΛΕΤΕ, εργάστηκε ως διοικητικός υπάλληλος της ΔΕΗ. Είναι παντρεμένος, η σύζυγός του είναι συνταξιούχος αστυνομικός και έχουν δύο παιδιά – απόφοιτοι Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ΤΕΙ Χαλκίδας, αντίστοιχα).

«Η παρουσία του Γιάννη από την αρχή στις τάξεις του συνδυασμού μας, αλλά και η βαθιά γνώση του στα αθλητικά προβλήματα και τις ανάγκες των νέων και των ομάδων του Δήμου μας, θα βοηθήσουν στη βελτίωση των συνθηκών που αντιμετωπίζουν σήμερα οι αθλητικοί σύλλογοι της περιοχής μας», αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης και προσθέτει:

«Καλώς ήρθες στο ψηφοδέλτιο νίκης Γιάννη και καλή επιτυχία! Ο συνδυασμός μας περιμένει να δουλέψουμε όλοι μαζί για μια καλύτερη πόλη, όπου οι γνώσεις και η αγάπη σου για τον αθλητισμό θα συμβάλλουν στην επίτευξη των κοινών στόχων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet