Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος ανακοίνωσε την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου
Πολιτική

Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος ανακοίνωσε την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των πολιτών στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης. Δεκάδες έμειναν, όπως ενημερώνει η παράταξη, όρθιοι στην κατάμεστη αίθουσα, ενώ ήταν πάρα πολλοί αυτοί που δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στην αίθουσα. Ο επικεφαλής της παράταξης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, μαζί με τον πρώην αντιδήμαρχο Κώστα Μπαλδεράνο και τα στελέχη της παράταξης ήταν στην υποδοχή των προσκεκλημένων.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας ο επικεφαλής της παράταξης ανακοίνωσε την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου ως υποψηφίου δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη επισημαίνει:

Η κοπή της πίτας της μεγαλύτερης παράταξης της μειοψηφίας έκρυβε και ειδήσεις. Η κυριότερη είναι ότι ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο επιτυχημένος δήμαρχος της Πεύκης την περίοδο 2007-2011, ανακοίνωσε και επισήμως την κάθοδό του, ως υποψηφίου δημάρχου στις επόμενες εκλογές.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος, σε μια χαμηλών τόνων και χωρίς κορώνες ομιλία του, αναφέρθηκε στα προβλήματα της πόλης, έκανε απολογισμό του έργου της παράταξης και μίλησε για το μέλλον του τόπου καταλήγοντας ότι «δεν θα πω περισσότερα σήμερα. Θα τα πούμε από κοντά, στις γειτονιές σας, οι περισσότερες από τις οποίες  χρειάζονται έργα ανάπλασης. Αλλά πρέπει να περάσει επιτέλους κάποια φορά να δει πώς έχουν τα πράγματα και ο δήμαρχος.

Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας, στα σχολεία, στις παιδικές χαρές, στη λαϊκή αγορά, στις γειτονιές, στους αθλητικούς χώρους, παντού. Να ακούμε τις ιδέες σας, τις προτάσεις σας και τα παράπονά σας. Θέλουμε τα επόμενα χρόνια να είναι καλύτερα για την πόλη μας, για εμάς τους ίδιους και για τα παιδιά μας.

Εμείς μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι θα προσπαθήσουμε, όπως κάναμε και την προηγούμενη φορά και αλλάξαμε την Πεύκη. Και πάντα με συνεννόηση, συνεργασία, διάλογο. Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet