Ο Ευάγγελος Τσιρνόβας στην παράταξη Πόλη της Ζωής μας
Πολιτική

Ο Ευάγγελος Τσιρνόβας στην παράταξη Πόλη της Ζωής μας

Στη δημοτική παράταξη Πόλη της Ζωής μας, του δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης εντάσσεται ο Βαγγέλης Τσιρνόβας, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πεύκης στις προσεχείς εκλογές.

Ο κ. Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε τον Βαγγέλη στη ομάδα μας, έναν ενεργό πολίτη της Πεύκης. Με τις γνώσεις του και την εμπειρία του από τον ιδιωτικό τομέα, στον οποίο εργάζεται και από τους συλλόγους που συμμετέχει, μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί για την οικοδόμηση ενός ακόμη πιο φιλικού, ασφαλή και σύγχρονου Δήμου».

Ποιος είναι ο Ευάγγελος Τσιρνόβας

Ο Ευάγγελος Τσιρνόβας είναι ιδιωτικός υπάλληλος στον τομέα Εξιδεικευμένων Υπηρεσιών Ασφαλείας, με πολλές εκπαιδεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει πτυχίο στη Λογιστική και είναι απόφοιτος του New York College στον τομέα Security Manager & Management.

Η καταγωγή του είναι από την Αμφίκλεια Φθιώτιδος. Από  το 2000  είναι μόνιμος κάτοικος Πεύκης. Είναι παντρεμένος με την Πευκιώτισσα Τατιάνα Ρέντα και πατέρας μιας κόρης 13 χρόνων της Ειρήνης, που φοιτά στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης.

Έχει πλούσια δράση σε συλλόγους της Αθήνας και σήμερα είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνοδών Ασφαλείας και του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet