Ο Μάριος Ζουμπουλίδης με τη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης
Πολιτική

Ο Μάριος Ζουμπουλίδης με τη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης

Με την παράταξη Συμμαχία Πολιτών, του υποψηφίου δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, συμπορεύεται ο Μάριος Ζουμπουλίδης.

Στην ανακοίνωση της παράταξης αναφέρεται σχετικά με τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα:

«Στην προσπάθεια που κάνει η μεγάλη και πραγματικά ανεξάρτητη (κι όχι ανεξάρτητη με… δηλώσεις) παράταξη Συμμαχία Πολιτών τα τελευταία χρόνια στις γειτονιές και της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, για βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, συμμετέχει ένα ακόμη επίλεκτο μέλος από την κοινωνία της εργασίας και της δράσης. Είναι ο Μάριος Ζουμπουλίδης».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος υποδέχτηκε τον νέο υποψήφιο δηλώνοντας:

«Καλωσορίζουμε τον Μάριο Ζουμπουλίδη στη Συμμαχία Πολιτών, έναν ενεργό πολίτη που τα τελευταία 25 χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή μας, έχοντας την ευθύνη της διανομής του ημερήσιου και περιοδικού Τύπου για τη Λυκόβρυση, την Πεύκη και το Μαρούσι, άρα γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του τόπου μας. Μπαίνει κι αυτός στην πρώτη γραμμή για να αλλάξουμε τον Δήμο μας και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας».

Ο κ. Ζουμπουλίδης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης, σχολίασε σχετικά με την υποψηφιότητά του:

«Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου να βοηθήσω κι εγώ σε αυτή την ωραία προσπάθεια που κάνουμε όλοι να αλλάξουμε τα πράγματα και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής. Δεν μπορώ να μένω αδρανής όταν αντιμετωπίζω κι εγώ καθημερινά τόσα προβλήματα με την καθαριότητα, τις λακκούβες, τα πεζοδρόμια. Όταν βλέπω χρόνια τώρα τις κεντρικές αρτηρίες της Λυκόβρυσης να μην έχουν ούτε στοιχειώδη πεζοδρόμια, όταν βλέπω να υπάρχουν τόσες ελλείψεις στα σχολεία. Νομίζω ότι, με πνεύμα ενωτικό και κλίμα συνεργασίας, στοιχεία που χαρακτηρίζουν και την παρουσία του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μπορούμε όλοι μαζί να πάμε μπροστά».     

Ο Μάριος Ζουμπουλίδης είναι παντρεμένος και  πατέρας ενός αγοριού 8 ετών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet