Ο Μανώλης Τζαχρήστος στην παράταξη Συμμαχία Πολιτών Λυκόβρυσης-Πεύκης
Πολιτική

Ο Μανώλης Τζαχρήστος στην παράταξη Συμμαχία Πολιτών Λυκόβρυσης-Πεύκης

Ο Μανώλης Τζαχρήστος είναι ο νέος υποψήφιος με την παράταξη του πρώην δημάρχου Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης.

«Καθημερινά ενισχύεται και γίνεται πιο δυνατή η μεγάλη και (αληθινά) ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Συμμαχία Πολιτών, που είναι έτοιμη να εργαστεί για έναν Δήμο σύγχρονο, ανθρώπινο και φιλικό. Και με έναν δήμαρχο έμπειρο και αποτελεσματικό, για να μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα της επόμενης ημέρας. Και ο οποίος βεβαίως δεν θα κλείνεται μέσα στο γραφείο του, αλλά θα είναι δίπλα στους πολίτες» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση της εν λόγω υποψηφιότητας η παράταξη.

Από την πλευρά του, ο κ. Θεοδωρακόπουλος δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στη μεγάλη μας οικογένεια έναν ακόμη συμπολίτη μας με κοινωνική και πολιτιστική δράση στον τόπο μας, τον Μανώλη Τζαχρήστα. Όλοι γνωρίζουν την προσφορά του  και την αγάπη του για τον Δήμο μας, στον οποίο διετέλεσε και στέλεχος της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Τμήματος, ενώ στις προηγούμενες εκλογές είχε συμμετάσχει με το ψηφοδέλτιο της Ριζοσπαστικής Ανατροπής. Γνώστης των θεμάτων του Δήμου μας θα βοηθήσει σε πολλού τομείς. Ιδιαιτέρως η τοπική αγορά θα έχει έναν καλό σύμμαχο, αφού είναι και μέλος του Εμπορικού Συλλόγου».

Ο Μανώλης Τζαχρήστος, είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών, και τα τελευταία χρόνια διευθύνει εταιρεία εξαγωγής αγροτικών προϊόντων. Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον υποψήφιο δήμαρχο ανέφερε:

«Ευχαριστώ πολύ τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο για την πρόσκληση να ενταχθώ στη μεγάλη παράταξη και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να δημιουργήσουμε μια καλύτερη πόλη και έναν ανθρώπινο Δήμο. Η ελληνική κοινωνία έχει τραυματιστεί βαθύτατα και πρέπει να δείξουμε όλοι αλληλεγγύη. Και η τοπική αγορά είναι κρίσιμος πυλώνας, τον οποίο οφείλουμε να στηρίξουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet